Égi naptár – 2018.03.13.

Kedden válik egzakttá a Halak-Nap és a Skorpió-Jupiter teremtő fényszöge, a trigon. ​A Kozmosz bölcsessége és a lerombolhatatlan ÉN összhangba kerülnek, terveink, vágyaink nagyobb löketet kapnak, könnyebben tudunk tenni céljainkért az elkövetkező néhány napban, egészen 20-ig tart ez az aspektus. Mivel két vizes jegyet köt össze a trigon, érzésvilágunkban könnyebben elmélyülünk, megtalálva azon dolgokat, amelyek az esetlegesen fennálló problémáink gyökerei lehetnek. Az elmélyült Skorpió és az intuitív Halak érintettsége kedvez a meditációnak, mágikus tevékenységek végrehajtásának is. Fentről megkapod a támogatást. 

Az égbolton a Napot a Visszaúszó Hal alatt látjuk, amely jelzi az elveszettnek hitt dolgok és képességek visszatérését. Különösen érvényes ez a gyógyításra, a szeretet áramoltatásának képességére. A Jupiter a Mérlegben ragyog, belső igazságainkkal szembesülünk, mérlegre kerül a múlt és a jövő. Dönts most: a múltba ragadsz vagy előrelépsz végre…?

 

Szintén e napon pontosodik be egy másik fényszög: a Kos-Vénusz és a Bak-Szaturnusz kvadrátja. Szíved sebeinek nyalogatásával nem érsz el túl sokat, csak belehergeled Magad egy lehetetlen állapotba, amely lelked beteggé teheti. A Vénusz csillagképileg a Cetbe lép ekkor, vagyis önsajnálat helyett a belső, megtisztító jellegű munkáé legyen a főszerep. A Szaturnusz a Tejút peremén, a Nyilas és a Pajzs erőterében látható, vagyis az isteni segítség ott van előtted, csak vedd észre! A jövődet most alakítod, és ha nem a múlton rágódsz, belső erőd által védelmet (Pajzs!) hozol létre magad körül, amely segít abban, hogy a jövőben megóvhasd Magad az ilyen helyzetektől.

A fogyó sarló állapotában lévő Hold hajnalban lép a Vízöntő jegyébe, csillagképi értelemben pedig a Bakban jár. Ha tehetjük, délután és kora este találkozzunk barátainkkal, beszélgessünk velük, próbáljunk ki új dolgokat – lehet, hogy ezek lesznek sikerünk kulcsai. Engedd el mindazt, ami fájdalmat okozott. Vigyázzunk bokánkra, vádlinkra, ha sportolunk, fokozott figyelmet fordítsunk az edzés előtti bemelegítésre és a nyújtásra. Vízöntő-Holdnál a tápanyagok közül a minőségi szénhidrátok hasznosulnak legjobban, például a gyümölcsök és a teljes értékű gabonából készült ételek.

 

Áldás!

 

Képek: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.