Égi naptár – 2018.02.21.

Szerdán a Hold a Bika jegyében jár, az égbolton a Cet fejében láthatjuk kísérőnket – láthatósága 30% a növekvő sarló fázisban. Reggel trigont alkot a Bakban járó Szaturnusszal, amely biztosítja a lelki erőt a kötelező jellegű feladatok elvégzéséhez, kitartással lát el bennünket. A nap folyamán szextilbe lép a Halak jelben járó Nappal, Merkúrral, Vénusszal és Neptunusszal, vagyis segíti a tisztánlátást, az önbizalmat, az akadálymentes, őszinte kommunikációt és a megérzéseket.

Csillagképi értelemben a Cet fejében a Hold a lélek tisztulására világít rá: e napon különösen hatásos a meditálás, a relaxálás, érdemes jóga-gyakorlatokkal kezdeni a napot. A Kos csillagkép Sheratan (beta Arietis) és Hamal (alpha Arietis) csillagai alatt is elhalad hűséges égi szomszédunk. Mindkét csillag a Kos fejében ragyog, marsi-szaturnuszi jellegükkel az igaz ügyekért vívott harcban segítségeink. A Hold az Eridanus folyó egyik kanyarulatát is érinti a délután folyamán. A mai nappal születő megérzések, ötletek, víziók sorsfordító erővel bírnak, érdemes ezeket feljegyezni.

E napon érdemes függőben lévő pénzügyeinket is elintézni, művészetekkel való foglalkozásra, étkezés tekintetében pedig a könnyen emészthető, ásványi sókban gazdag táplálékokat válasszuk.

Áldás!

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.