Égi naptár – 2018.02.08.

Csütörtökön délelőtt a Hold még mindig a Skorpió jelben jár, csillagképi értelemben a Mérleg múltat mérő serpenyőjénél, a Kígyótartó alatt. Ismét közeleg az a néhány nap, amely alatt a beavató-gyógyító erők fokozódnak. Mielőtt égi szomszédunk a Tejútra lép, mérlegre kell tennünk a múltat, majd a jövő lehetőségeit is. Délután pedig eléri a Skorpió csillagkép levágást szimbolizáló ollóit, amely a nem tiszta minőségek eltávolításában segít.

Nem sokkal 15 óra után hűséges kísérőnk átlép a tüzes Nyilasba. A Nyilas a Zodiákus utolsó tüzes jele, itt elégethetjük mindazt, ami nem szeretet és nem szolgál minket. Csak így léphetünk az Istenek Útjára, ahol csodák, gyógyulás és bőség vár ránk – ha dolgoztunk magunkon. Este a Hold beéri a Marsot a Nyilasban. Kreativitásunk erőteljesebbé válik, a frusztráció levezetésére pedig kiváló ötlet a sport, különösen a futás, a kardióedzések – így legyőzheted indulataidat és önmagadat. Testünk gőzerővel méregtelenít, mivel a Hold a Jupiter-uralta Nyilasban a máj munkáját segíti. Természetesen legyünk elővigyázatosak, ne feledkezzünk meg a bemelegítésről és az edzés végén a nyújtásról. A Nyilas-Hold ideje alatt ajánlatos több növényi fehérjét fogyasztani, ez megtalálható például a brokkoliban, a hüvelyesekben, a magvakban, spenótban, kínai kelben, karfiolban. Ha nem vagy vegetáriánus és húst fogyasztasz, a csirkét és a pulykát részesítsd előnyben.

E napon a Vízöntő-Vénusz és a Kos-Uránusz alkot szextilt. Barátokkal való találkozásra, szórakozásra remek alkalom, párkapcsolati gondok kibeszélése és megoldása is most jöhet el. E fényszög lehetőséget biztosít arra, hogy az életünkben jelen lévő problémákat egy magasabb szellemi szintről szemléljük és orvosoljuk.

Áldás!

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.