Égi naptár – 2018.02.04.-05.

Vasárnap a Hold 80%-os fogyó fázisában látható, a Mérleg jelben, az égbolton pedig a Szűz csillagképben, alatta a Holló és a Serleg ragyognak. Kiváló nap ez a tisztító szertartásokra, legyen szó akár a testedről, akár a környezetedről. A tisztítás (Szűz) hozza el a harmóniát (Mérleg jel).

 

 

A Holló csillagkép üzeni: valami végleg lezárul, és elég a Serlegben, ahol viszont születik valami új, valami magasabb szintű minőség – a Serleg ugyanis anyaméh-szimbólum is. Párkapcsolati döntések meghozatalára, a kapcsolatokon belüli kommunikációs problémák megoldására is alkalmas nap. Délután éri el a Szűz Szívét a Hold, a Minelauva (delta Virginis) csillagot, amelyből a Szűz ölelésre tárt karjai indulnak. Öleld Magadhoz Te is a Világot és a szeretet sokszoros erővel tér vissza Hozzád! Délután égi szomszédunk a Nyilas-Marssal alkot szextilt és a Vízöntő-Merkúrral trigont. Szórakozz a barátaiddal, sétálj egyet a Pároddal, eszmecserékre, a szeretett emberekkel töltött minőségi időre koncentrálj. A Vénusz és a Jupiter kvadrátja is érdekes dolgot vetít előre. Gyakran menekülsz az evésbe, nassolásba, ha bánatod van? Ha erre a válaszod igen, inkább próbáld a Benned rejtőző értékeket felhozni és azt kiárasztani a világra. A Hold-Szaturnusz kvadrát érzelmeid stabil állapotba terelésére figyelmeztet. Ha barátaiddal, szeretteiddel megbeszéled a Téged nyomasztó gondolataidat, könnyebb lesz a lelked. Este a Vízöntő-Nappal is trigonba kerül a Hold; a férfi-női energiák kiegyensúlyozhatók, a tudat és a tudatalatti összedolgozik. Érdemes a napot jógával, nyújtással zárni.

Hétfőn a még mindig Mérlegban járó, 71%-ban látható Hold a Vízöntő-Vénusszal alkot trigont délelőtt. Lehetőséged adódik arra, hogy a hétfői hajtásban lelked harmóniáját megőrizd és másokkal is megoszd értékes gondolataidat. Csillagképi értelemben hűséges kísérőnk ekkor éri el a Szűz kezét, amelyben a Kalászt tartja, egyben a Spica (alpha Virginis) csillagot. Eg múltbéli munkának a napokban arathatjuk le gyümölcsét, de ne felejtsük: nem állhatunk meg egy szinten. Az önmunka folytatódik. Este a Hold a Kos-Uránusszal alkot poláris fényszöget. Mielőtt drámázunk, habot okádunk bármilyen problémás helyzet kapcsán, számoljunk el 10-ig, de ha kell, 100-ig is. A problémák magasabb szintről történő szemlélése adja meg a lehetőséget annak rendezésére. Az Uránusz a Halak csillagkép összekötő fonákjánál látható. A múlttól el kell szakadni és a jövő felé tekinteni.

Áldás!

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.