Búcsú a múlttól: Mars a Rákban – 2019.05.16.

Május 16-án, 05:10-kor a vörös Mars a vizes Rák jelbe lép. E planéta a tűz világosságot teremtő ereje, a saját magunk felett aratott győzelem. A Rákba lépve előhozza a gyermekkori dolgokat, a múltból táplálkozó negatív érzéseket, berögzüléseket, egyúttal a lélek mélységei jutnak főszerephez.

 

 

A fájó emlékek, amelyekhez időnként visszatalálunk, levágásra kell, hogy kerüljenek, hiszen a lehúzó minőségek nem visznek előre, ellenben konstans gyötrelmet, félelmet és az ebből fakadó pszichoszomatikus betegségeket idéznek elő. Különösen a gyomor lehet érintett, ha az elmúlt napokban a múltbéli rossz tapasztalatok eszedbe jutottak, gyomorfájással, hányingerrel, étvágytalansággal vagy éppen kontrollálhatatlan falánksággal küzdöttél, most levághatóvá válnak. Csak így győzhetjük le önmagunkat, megszabadulván a káros, idejét múlt beidegződésektől, a sebek felkaparásától testi-lelki energiaszintünk visszatér.

Csillagképi helyzetét tekintve a Mars Nimród kinyújtott karjánál halad jegyváltása idején, vagyis a Tejút minőségét hordozza magában. Ez pedig nem fér össze a Téged nem szolgáló energiák cipelésével, ideje tehát végérvényesen megszabadulni ezektől.

indiai rendszerben jegyváltásakor a Mars a Mrigasira, marsikus jellegű holdházban tartózkodik. E terület az alapos lelki és szellemi munkára ösztökél, biztosítva a kellő energiát. Használjuk ezeket!

Áldás!

Képek: The Horoscope (1), Pinterest (2)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.