Belső démonűzés: Telihold a Vízöntőben – 2018.07.27.

Július 27-én, 22 óra 18 perckor válik egzakttá az Oroszlán-Nap és a Vízöntő-Hold poláris fényszöge, azaz Teliholdunk lesz a Vízöntő 4. fokán.  Amelyik házadba a Vízöntő 4. foka esik, ott beteljesedik valami, pontosabban fogalmazva: mivel ilyenkor a Nap szemben áll a Holddal, poláris fényszöget alkotva, jobban ráláthatsz saját lelked működésére, jobban megértheted Magadat, de másokat is a ház témájában, hiszen a Vízöntő jegy többek közt erről is szól: a megértésről. És a káros kötődések felszámolásáról.  Az Oroszlán, mint szétáradó energetikájú jegy, képes ezeket a beidegződéseket “széttépni”, a Vízöntő pedig a szellemiség erejével felismerni a múlthoz ragaszkodás káros voltát. A Holdtölte ebben a szaturnuszi-uránuszi jelben láthatóvá teszi az idejét múlt dolgok, minőségek iránti felesleges ragaszkodást és az indokolatlan félelmeket (Szaturnusz), az uránuszi energia pedig segít felszabadítani lelkünket a saját magunk által létrehozott blokkok alól. Így önmegvalósításunk, a valódi énünk tündöklése immár nem ütközik akadályokba. 

 

 

 

Csillagképi értelemben a Hold a Bak fejénél tartózkodik teljes terjedelmében ragyogásakor. Felette a Sas, alatta a Mikroszkóp csillagai ragyognak. Most szárnyakat kaphatsz azon házad dolgaival kapcsolatban, szinte újjászületettnek érezheted Magad, rengeteg energiával töltődsz fel. Megláthatod az összefüggéseket, a dolgok egymásra épülését, az ok-okozatot (Mikroszkóp). Mivel ez az égi esemény egy Hold-fogyatkozás is egyben, a hatás sokkal, de sokkal erősebb, mint más Teliholdak esetében. És mivel két fix jegy érintett, a hatás nemcsak erősebb, de az ilyenkor végzett önvizsgálatok a megvilágosodás erejével hathatnak. Mindehhez a Mars Holddal való találkozása is plusz löketet ad – önlegyőzés, a szeretet kimutatása témáiban.

 

Az indiai rendszer szerint a Telihold a Uttara Sadha nevű, Nap-jellegű hold-házban születik meg, meg. Ez a Telihold a védikus rendszer szerint kitűnően alkalmas a jóga, a sámánizmus, az ősi szertartások gyakorlására, érdemes elmélyedni a témákban!

A hold-ház Nap-jellege emellett saját ragyogásodra hívja fel a figyelmet. Mutasd meg lelkedet, hagyd ragyogni értékes fényedet, megvilágítva ezzel az utat Magad előtt. Bátor lelked ugyan most még fél, de az ebből fakadó könnyeidet felszárítják a Nap sugarai, hogy újult erővel vághass neki az új kezdeteknek. A démonaid legyőzhetetlensége csak látszat. Meg tudod csinálni. Öleld át ezt az energiát és éleszd újra a jövőbe vetett hitedet. Hagyd Magad mögött a kétségeket végre és fordulj a teremtő erőd felé! A félelmek pedig hamarosan darabokban fognak heverni és hősként állsz felettük. Ennek következtében kreativitásod is új lendületet kap, de szerelmi életedet is rendezheted.

 

Áldás!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.