Bátran előre: Telihold a Bakban – 2018.06.28.

Holdunk a Bak jelben vándorol a Zodiákus körön csütörtökön, az égbolton azonban a Nyilas és a Pajzs csillagképek között látható. A jövő alakítása elkezdődött, tüzes, ugyanakkor masszív és stabil energiák állnak rendelkezésünkre, hogy az elméletet realizálhassuk. A Pajzs a jövő védelme, így terveidet Fentről támogatják, segítenek, hogy a most elkezdett munkán szerencse legyen, s ez hosszú ideig kitartson.
 
Előtérbe kerül a régi csontvázak kipaterolása a szekrényből, nemcsak fizikai, hanem lelki-szellemi szinten is, amely által megkönnyebbülve vághatsz neki az elkövetkező időszaknak. A Hold az indiai rendszerben a Purva Sadha, Vénusz-jellegű holdházban tartózkodik, amikor 06:53-kor Telihold születik a Bak jegy 6. fokán. Maga a név korai sikert jelent, vagyis ha folytatod a szellemi-lelki munkát, amely a Fény felé emel Téged, a sikerek döbbenetes gyorsasággal érkeznek meg életedbe és jelennek meg fizikai síkon (is).
 
A Telihold másik üzenete:  felelősséget vállalni önmagunkért, a sorsunkért, felismerni és tudatosítani, hogy tetteinknek következményei vannak, legyen az pozitív vagy negatív cselekedet.  A horoszkópházad, amelybe a Bak jegy 6. foka esik, különös tartalommal bír. Valamit összegzel és megoldasz, így semmi nem marad “üresjáratban”. Nyugodt szívvel vághatsz neki az új Hold-ciklusnak. Mivel ilyenkor ugye a Nap és a Hold poláris fényszögbe kerülnek egymással, Lelked a lehető legfényesebb valójában ragyog, hiszen a Nap az összes életadó Fényét sugározza a lelket jelképező égitestre. Ambícióidat rendszerezheted, lezárhatod a múltat, a jövőbe pedig határozottsággal, ugyanakkor másoknak segítségnyújtásra készen tekinthetsz!
 
Mindezeket megerősíti a Telihold születésének pillanatában égi szomszédunk Szaturnusszal való együttállása – a siker garantált, ha kitartó maradsz, az idő pedig Neked dolgozik, még ha a jelenlegi látszat nem is ezt tükrözi. Bízz Magadban és a jelekben.
 
Áldás!
 
Képek: Bill Attride, Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.