Bátorsággal hódíts, ne erővel! – Mars az Oroszlánban/2017.07.20.

Csütörtökön, 14:20-kor a Mars az évkör Oroszlán jegyébe lép, az égbolton vörös bolygószomszédunkat pedig a Rák csillagkép befogadást szimbolizáló ágánál láthatjuk ekkor. A tetterő maximálisra emelkedik, nagyobb lelkesedéssel vágunk dolgokba, céljaink elérésébe. Az Oroszlánt a Nap uralja, így a Mars tüzes jellege fokozódik, minden dolgunk végzésében a szenvedély hajt minket, ám nem szabad azonnali eredményeket várni és az esetleges vitás helyzetekben törekedjünk méltóságunk megőrzésére. 
 
“Bátorsággal hódíts, ne erővel!”
 
(The Witcher videojáték)
 
Az erőszakos nyomulás nemcsak negatív energiákat gerjeszt, de gyengít minket is. Ha nem sikerül valamiben azonnal célt érni, dühkitörés, hiszti és drámázás helyett gondoljuk át, mit kellene másképpen cselekednünk az eredmény érdekében. Az ösztönök az önmagunk felett aratott győzelem hatására emelkednek a szellem szintjére. Tehát ahelyett, hogy a külső körülményekben keressük a hibát, inkább a saját házunk táján söprögessünk, és nézzünk be a szőnyeg alá is. Nem lehet, hogy van ott valami, amit oda söpörtünk korábban, abban bízva, hogy többé nem kell foglalkoznunk vele? Korábbi mulasztásaink most megmutatkoznak, a bennünk lévő tetterővel és energiával viszont ezeket most játszi könnyedséggel elintézhetjük. 
 
Másik fontos üzenete a Mars-Oroszlánnak a belső energiák kifelé történő áramoltatása és a szeretet tüzének ragyogtatása. A Zodiákus körön ugyanis az Oroszlán jel mögött a Rák csillagkép ragyog, amely inspirál a szeretet “szentháromságának” megvalósítására, a befogadó-tápláló-elengedő szeretetre. 
 
Személyes szinten azon horoszkópház lesz érintett e témában, amelybe az Oroszlán jel került. Mivel a Mars a Kos uralkodója, a Kos jelben kezdődő házad erejével és lendületével tölti fel ezt a területet a Mars egészen szeptember 6-áig, amikor is bolygószomszédunk a dolgos, szorgos Szűz jegyébe lép át. 
 
Áldás!
Képek innen és innen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.