Az Istennő üzenete: valóságod megteremtése – Ízisz

“Mindig van választásod. Ha a boldogtalanságra keresel okot, megtalálod. Ha az elégedettségre, azt is meglátod. Ha aggódsz, mindig találsz majd problémákat. Ha élvezni akarod az életet, mindenütt áldásokra lelsz. Ha kritikus vagy, mindenben meglátod a hibát. Ha szeretni akarsz, ráakadsz a szerethető dolgokra és személyekre. 

Vizsgáld meg jelenlegi élethelyzetedet. Választhatod a hálát és a panaszkodást is. Rendezd a jövődet; választhatod a rettegést és a reményt egyaránt

Emlékezz a múltra és keseregj a rossz dolgokon vagy őrizd a szépeket. 

Nincs egyenlőtlenség, különbség. Bármit választasz, az igaz. 

Mit szeretnél? Keseregni a múltan elkövetett hibák miatt vagy szeretettel elengedni azokat és előrelépni? Te választasz, nem más. 

Önostorozás helyett válaszd a hálát. Bármit is tettél a múltban, hálával tartozol Magadnak, mert mindenből tanultál. Mindig van mit tanulni, és örvendj minden lehetőségnek! A kisebb eredményeknek is örülj teljes szívedből, hiszen Te hajtottad végre. Tudod, sok kicsi sokra megy. Ez a sikeres, boldog élet titka…”

 

Ezt az egyiptomi főpapnőt, holdistennőt az egyik legfontosabb ősi istenségnek tekintik, sok feladata és színes története miatt. Egyszerre jellemző rá az anyaság és a hivatalos hozzáértés, a nőiesség és a nagy erő. Ízisz visszahozta az életbe meggyilkolt férjét, Oziriszt, és megfogant gyermekük, Hórusz. Sajnos azonban Ozirisz halott maradt Hórusz fogantatása után, így Ízisz Hórusz felnevelésének szentelte figyelmét. Rávette a napistent, Rát, hogy elmondja neki szent nevét, amelynek a rezgései azonnali megnyilvánítást teremtettek. Ezért Ízisz az isteni mágia és alkímia istennőjeként is ismert.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük