Az Istennő üzenete: transzformáló energiák érkezése

“Rengeteg erőteljes energia érkezett a Földre, s ez a tudat globális szintű változását idézi elő. Egy magasabb szintről szemlélhetjük világunkat. Ez az energiaszint-változás testi szinten is megnyilvánul: fejfájás, szédülés, mellkasi szorítás, erőteljesebb szívverés, náthaszerű tünetek. Ha ilyeneket tapasztalsz, ne ijedj meg! Ezek a velejárói annak, hogy lényed egésze egy magasabb szintre készül emelkedni. Előfordulhat még hőhullámzás érzete, megváltozott alvási szokások és hangulatingadozás, élénk, nagyon valósághű álmok. Felismerések és erőteljes intuíciók mutatkoznak meg.

Mély változások mennek végbe, amelyek felkészítenek minket a következő életszakaszra és a magasabb szintre történő lépésre. A régi paradigmák, amelyek a félelemre és a zsarnokságra épültek, összeomlanak. Láthatjuk, hogy a múltban hogyan próbáltak minket megfélemlíteni és manipulálni. Ez a felismerés lehetővé teszi, hogy béklyóinktól megszabadulva egész életünket új alapokra helyezhessük.

Az eddig magunkra húzott páncélok lefejtése után magunkkal szemben is őszinték tudunk lenni. Alá kell merülnünk érzelmeink kavalkádjában, hogy rendet teremthessünk. Ez vezet minket a boldog, egészséges élet felé. Amit lelked mélyén látsz, az mentes az egó bilincseitől. Ebből kell építkezned. E folyamat részeként megválsz emberektől, helyzetektől, amelyek először lehet, hogy fájdalommal járnak, de a változásnak ez elkerülhetetlen része.

Ez a merülés lelkünk mélyére nagyon nehéz. De meg kell tennünk. Meg kell tennünk saját boldogságunk érdekében. Légy jelen, maradj az érzéseidben, az igazságodban. Itt a leghitelesebb hangodon tudsz szólni saját magadhoz. Így meglátod azt a világot, amelyben igazán hinni tudsz és rálelsz életed küldetésére.”

Ara Campbell nyomán.
Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.