Az Istennő üzenete: sejtszinten történő változások – Durga

“A kapuk megnyíltak és magasabb szintű energiák érkeznek a Földre. Ez a fizikai testben is érzékelhető lesz. Napokon belül észrevehetitek az emelkedés szimptómáit. A Föld változik, így minden élő változik. Az emberi szervezetben sejtszinten megy végbe a változás. Alapvetően egy teljesen új molekuláris szerkezetet kapunk. Megváltozik a genetikai kódolásunk.

Minden, ami most a testedben zajlik, mindig is kódolva volt a DNS-edben, és ez most aktiválódik. Amit tudnunk kell, bennünk van! A 2 száló DNS 12 szálúvá fejlődik, amelyet egyébként már körülbelül 300 000 éve megalkottunk magunknak, ám viselkedésünkkel saját magunkat tettük tönkre. Most itt az esély, hogy ezt megváltoztassuk! Benned van a lehetőség! Az energiák, amelyek ezt a folyamatot elősegítik, folyamatosan áramlanak a Földre. 

 

Az a sűrű anyagmassza, amelyet a fizikai testedként definiálsz, egy Fénytesthez kapcsolódik. Minél jobban befogadod a Fényt, annál több jut az éteri testedbe, hogy véglegesen a részeddé váljon. Az éteri tested rendkívül magas frekvencián kezd rezegni, és ennek fizikai tünetei is vannak, amelyek a következők lehetnek: náthaszerű tünetek, izom-és ízületi fájdalmak, szédülés, hányinger, hasmenés, fokozott vizelési inger, étvágytalanság vagy éppen fokozott étvágy,fülcsengés, fejfájás, bőrviszketés, pattanások.

Semmiképpen ne ijedj meg ezektől a tünetektől. Eltarthatnak akár két hétig is, de szépen lassan elmúlnak, ahogy fizikai tested szerkezete átáll az új rendszerre és felveszi a Fénytestet. 

 

Ha átadod Magad ennek, megszabadulsz saját korlátaidtól. Agyad eddig kihasználatlan részei aktiválódnak és sokkal tudatosabbá válsz. Olyan ez, mint egy házfelújítás, csak itt a ház Te Magad vagy, a tested és a sejtjeid.

A DNS-változásokkal együtt változik a gondolkodásod az érzésvilágod. Lesznek dolgok, amelyek feljönnek a múltból, hogy újra-éld őket – aztán elengedhetővé válnak. Megváltozik a test biokémiája, változik a máj, a vesék működése és minden szervé – alkalmazkodnak az új életedhez. 

Mindeközben folyamatosan érzékeled az Univerzum üzeneteit, intuíciód hihetetlen mértékben felerősödik. A központi idegrendszer változása miatt érzett kellemetlen tünetek -szédülés, gyengeség, látászavrok- hamarosan elmúlnak helyüket átveszi az éles gondolkodás, a hirtelen jelentkező ötletek. Olyan ez, amikor egy 40 wattos égőt 100 wattosra cserélnek egy lámpában; sokkal többet képes megvilágítani. Akárcsak a Te elméd! A nagyobb amplitúdó felvételét érezzük most sokan, de ez a legbiztosabb jele annak, hogy képes vagy befogadni az emelő égi erőket.”

Képek: Pinterest

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.