Az Istennő Üzenete: növekedés, változás, megengedés

“A növekedés fájdalmas, gyermekem. Törekszünk a tökéletességre, harcolunk, hogy mások szépnek és jónak lássanak minket. Folyamatosan dolgozunk és mégsem látjuk elég jónak magunkat. Megtanulni szeretni önmagunkat az egyik legnehezebb dolog, hiszen legtöbbször nem az értékeinkre, hanem a hiányosságainkra összpontosítunk.

De soha nem leszel boldog addig, amíg valaki másnak az életét éled. Azonban van választásod! Minél több gátat és falat döntesz le Magadban, annál nagyobbra nősz. Csak úgy lehetsz hiteles, ha nem a külső tényezőkre koncentrálsz. Ez annyit jelent, hogy átöleled saját Magad, így megtanulod jól érezni Magad a bőrödben.

Amíg azon járnak a gondoaltaid, miként vélekednek Rólad mások, egyre távolabb kerülsz a való énedtől. Mihelyst elfogadjuk önmagunkat fényünkkel és árnyékunkkal együtt, elkezdődik az Élet. Ez varázslat! Egyre erősebbnek, energikusabbnak érezzük magunkat. Felfedezzük szenvedélyeinket és álmainkat, és merszünk lesz élni azokat. Az ön-felfedezés és önelfogadás soha nem könnyű feladat, de mindig megéri. Bízz Magadban, bízz az utadban. Engedd azzá válni Magad, aki igazán vagy! Ennyivel mindenki tartozik magának. Hogy ledobja a társadalom által elvárt maszkokat, levakarja arcáról a cukormázt.”

Forrás: Sacred Dreams Inspiration.
Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.