Az Istennő üzenete: művészetek – Szaraszvati

“Határtalan létező vagy. Ha úgy is tűnik, mintha időbeli, pénzbeli vagy másfajta korlátokkal rendelkeznél, az csak azért van, mert elméd az anyagi világra koncentrál. Határtalanná teheted magad, ha fellebbented az anyagi világ fátylát nézőpontod elől. A zene a legfontosabb eszköz a nem anyagi eszmék és energiák kifejezéséhez.

 

 

A legmagasabb rezgéssíkok kisugárzásával színezi környezetünket. Lehetővé teszi, hogy kiszabaduljunk gondolataink és egész létezésünk korlátai közül. Vedd körül magad zenével, és engedd, hogy ösztönözze kreatív gondolkodásodat és új ötletekre buzdítson. Engedd át magad a zene áramlásának, és kísérletezz kreatív ötleteid megvalósításával! Élvezd a határtalan létezést!”

 

Szaraszvati, ez a gyönyörű indiai istennő a művészetekkel áll kapcsolatban. Segít minden kreatív önkifejezési tevékenységben, amilyen a zene, az írás, a tánc vagy az szónoklás. Brahma felesége, Szaraszvati többre tartja a bölcsességet és a kreatív önkifejezést minden anyagi tulajdonnál. Szimbólumai közé tartozik a fehér hattyú, a vína nevű indiai hangszer és a bölcsesség könyve. Segít kreatív terveinkre összpontosítani gondolatainkat, és nem engedi, hogy elkalandozzunk vagy késlekedjünk.  

Forrás: istennők jóskártya. Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.