Az Istennő üzenete: merészség – Freyja

“Tudom, hogy kicsit félsz attól, ami Rád vár és megrekedtél utadon. Ám figyelj ide rám, kérlek! Most ne legyél biztonsági játékos! Ehelyett tegyél merész lépéseket szíved valódi vágya felé! A siker nem a bátortalanságból, hanem abból az elkötelezettségből származik, amellyel álmaid megvalósításán igyekszel. Tartsd szem előtt a siker tiszta szándékát, és megvalósul. Élvezd a kockázatvállalás, a merészség, a bátorság izgalmát. És mindenképpen ünnepeld meg a sikeredet egy összejövetellel vagy valamilyen csodálatos élvezettel!

 

Ne vesztegesd tovább az időd, hiszen az megbetegít, megbénít és késlelteted céljaid beteljesülését. Indulj el bátran, ne félj, én ott vagyok Veled és fogom a kezed! Miért is toporognál egy helyben, amikor előrejuthatsz?! Kiskorodban biztosan sokszor mondták Neked a szüleid: “Ne izegj-mozogj annyit, ülj le, nyugodj le!” Talán ezek a minták tartanak vissza…? Ezek már a múltad részei, de most a jövőd forog kockán és a sikereid, amelyekért csak Te tudsz küzdeni! Engedd szabadjára kalandos természetedet! Vállald a kockázatot, és légy bátor!”

A termékenység, ünneplés és szenvedély északi földistennőjeként Freyja egy hatalmas macskák által húzott szekéren halad át a Mennyet és a Földet összekötő szivárványon. Mivel nem fél saját szexuális erejétől, Freyja azt tanítja nekünk, hogy becsüljük meg csáberőnket és élvezzük a saját lényünket. Nem csoda hát, hogy a pénteki napot (Friday) róla nevezték el, hiszen ez a nap a hét utolsó munkanapja, az ünneplés ideje.

Forrás: Istennők jóskártya.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.