Az Istennő üzenete: megtisztulás – Coventina

“Szervezeted telítődött salakanyaggal a durva kemikáliák felhalmozódása miatt; a kellemetlenségek oka pedig lelkedben található. Semmibe vetted tested számtalan jelzését és sikolyát, amellyel a folyamatos szennyeződés bevitelét akarta leállítani.

 

 

Energiaszinted is alázuhant, és sokkal kevesebb örömben is van részed. Ám most már ne törődj ezekkel a múltbeli történésekkel, hiszen a megoldás itt és most a kezedben van! Amint meghallod ezt az üzenetet, egy percet se tétovázz, s tedd meg az előkészületeket! Nagyon figyelj oda elméd tartalmára és a beszédedre egyaránt, mivel kigondolt és kimondott szavaid jelentik a diétát, amely támogat vagy akadályoz téged. Válaszd az egyszerűséget, és megígérhetem, hogy javadra változol! “

 

Coventina a vizek – az óceánok, tavak, patakok és folyók – nagy erejű kelta istennője. Ő védelmezi a vizeket és lakóikat, s boldogan ad isteni feladatokat a környezetvédelemmel kapcsolatban, ha kéred. Neki szentelték a bűvös forrásokat, és még ma is élő szokás, hogy pénzérméket dobunk a vízbe, miközben kívánunk valamit. Coventina az, aki ezeket a kívánságokat teljesíti. Mivel a testünk elsősorban vízből áll, Coventina segít a fizikai szint megtisztításában. Emlékeztet minket, hogy a megtisztuláshoz hozzátartozik a pozitív gondolkodás és önkifejezés is, ami erővel tölti föl testünket és életünket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.