Az Istennő üzenete: megengedés – Fehér Tára

“Bármilyen történésből kiléphetsz, amelyben nem lehetsz Önmagad. Jogod van ahhoz, hogy azt a helyet, amelynek fénye már nem ragyog, elhagyd. Pakold be a táskád és menj! Kezdj új életet máshol, ahol újraértelmezheted életed és megleled az Isteni Fényt. Megteheted, hogy otthagyd azt a munkát, amelyet nem szeretsz, még akkor is, ha mások azt mondják, hogy ezt nem lehet. Ne vesztegesd az időd olyan dolgokra, amelyek nem okoznak örömet! Ezek megbetegítenek és depresszióba taszíthatnak.

 

 

Hagyd el azt, aki rosszul bánik Veled, hagyd el a mérgező barátokat és minden ilyen jellegű kapcsolatot. Mert jogod van a szeretethez, hogy szeretetteljes emberek vegyenek körül. Lépj ki minden Hozzád méltó kapcsolatból. Bocsáss meg nekik, de Magadnak is! 

Mindezek lehetővé teszik, hogy újra felfedezd Magad és a Téged körülvevő világot is. A Hozzád nem méltó helyzetekből és kapcsolatokból való kilépés lehetőséget biztosít a gyógyulásra, a fejlődésre és a boldogságra. 

Hagyd Magad mögött a lehetetlen helyzeteket.”

Kép: Mandalas Life.

Fehér Tára az együttérzés női istene, a tibeti buddhizmus egyik legnépszerűbb istennője, Avalokitésvara (aki egyébként a könyörületesség istene, tibeti nevén Csenrézi) női párja. Állítólag, amikor Avalokitésvara látta az emberek mérhetetlen szenvedését, egy könnycsepp kicsordult a szeméből, és ebből született Tára, akinek 21 megnyilvánulási formája létezik, amelyeket színük, kéz- és lábtartásuk alapján különböztetik meg. Legismertebb a Zöld Tára, és a Fehér Tára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.