Az Istennő üzenete: lélektisztítás – Maeve

“Én uralkodom a tündérek elbűvölő birodalmában, mert a tündérek nemcsak a mesékben léteznek, hanem Isten tervének kivitelezői is. Fohászkodom értük, és segítem őket nagy küldetésük teljesítésében. Következtetésképpem valahányszor a tündérekhez fohászkodsz, egyúttal engem is szólíthatsz! Küldetésem, hogy vezetője legyek a tündéri erők érvényesítésének, ezért eligazítom a varázslatokat, így azok megtisztulnak és célirányossá válnak, mielőtt a tündérek kezébe kerülhetnének.

 

Te valószínűleg azt mondanád, hogy mediátorként vagy tolmácsként közvetítek köztük és köztetek, hogy kívánságaitok teljesítése tényleg a javatokra váljon. Az égi magasság időtlenségéhez és ritka levegőjéhez szokott angyalokkal ellentétben a tündérek inkább a föld sűrűbb légkörében , az élet és az idő sűsűjében szeretnek szorgoskodni, ezért jól kell kihasználniuk a rendelkezésükre álló időt – ahogy neked is!

 

Arra kérsz, fürkésszem ki, hogy anyagi természetű kívánságaid közül mit érdemes teljesíteni, ám kötelességemnek tartom, hogy segítségemnek átvitt értelemben is hasznát vedd. Segítek elkerülni az oktalan birtoklással együtt járó veszélyeket, támogatlak abban, hogy kitarts emelkedettebb szándékaid mellett, és ezzel, remélem, megelőzhetem, hogy letérj a helyes útról.”

Maeve az írek körében gyakran Medb néven tisztelt istennő, a legfőbb kelta anyaistennő kései változata. Hogy miben segíthet? Megértés, igaz célok, menstruációs problémák, nőiség, anyaság, hit visszaszerzése, gyógyítás. Írországban Maeve-ben tisztelik az orvosok, orvostanhallgatók és természetgyógyászok pártfogóját is.

Forrás: Doreen Virtue: Arkangyalok és felemelkedett Mesterek.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.