Az Istennő üzenete: könyörületesség – Istár

“Engedd meg, hogy fényruhámba öltöztesselek és kényeztesselek, kedvesem. Szívesen állok rendelkezésedre, hisz tudom, ez nem gátolja az alázatos szolgálat teljesítéséhez nélkülözhetetlen képességeimet. Tudom, a legnemesebb hivatás a fényhozóé, mert a fénysugárral űzhetők el az árnyak, s a fényban ragyog fel a legmagasabb isteni bölcsesség.

 

De ne tévesszen meg a pazar látvány! A fájdalmak, a szenvedés és a szomorúság enyhítése a tisztem, ezért nyújtom felétek oltalmazón a fényt. Engedd, hogy fényem védőpajzsával óvjalak, amelynek falán csak a szeretet képes áthatolni, mert mindenfajta negatív energiát kiszúr. Örömteli, szép új nap köszönt rád, ha az én fénypalástom oltalmában jársz-kelsz. Igyál bele a fénybe, engedd, hogy átjárjon az ereje, kedves. A fény elűzi lelked szomját, és kioltja belőle a félelmeket.”

Istár Babilóniában a termékenység és a testi szerelem istennője volt, a Vénusz bolygó megszemélyesítője. Segít továbbá az alantas, negatív energiák távol tartásában, gyermek fogantatásában, a gyógyításban, és megszabadulni a bűntudattól.

Forrás: Doreen Virtue: Arkangyalok és felemelkedett Mesterek.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.