Az Istennő üzenete: kollektív tisztítás – Káli

“Tudom, sokan ramatyul vagytok és nem tudjátok mi történik veletek. Szédültök, fáradtak és enerváltak vagytok. Hányinger, hányás, bőrpanaszok is kínoznak Titeket? Nagyszerű! Hogy miért mondom ezt? Mert az egész emberiséget érintő, DNS-szintű tisztítás megy végbe a világban. És ha Te ezt megérzed, jó jel, mert tisztulsz és távozni tud belőled a talán évekkel ezelőtt lerakódott energia-trutymó. Ne nyomd el se a hányingert, se a lázat, ne púderezd le a pattanásaidat. Tisztulsz, ezek ennek a jelei.

A Fény átjárja minden sejteteket, kipucolva minden olyan mintát, érzést, ami már nem szolgál Titeket. A folyamatot segíteni tudjátok, ha elegendő mennyiségű vizet isztok, és ha előtte beprogramozzátok arra, hogy segítse a tisztulásotokat, hipersebességgel száguld át Rajtatok az erő, amely egyszerre írtja ki a régi minták írmagját és segít új minőségeket létrehozni. 

 

Sírnod kell? Sírj! Zokogj, ordítva is akár, engedd ki, ne fojtsd be, és ne érdekeljen, ha mások ezt nem értik. Elég, ha Te érted, és aki valóban a barátod és utad részét képezi, melletted marad, ezt garantálom. A lényeg, hogy ne állj ellen a változásoknak, mert bár kellemetlen tünetek üthetik fel fejüket, egy-két napon belül jobban leszel és erősebbnek érzed Magad, mint valaha, nekem elhiheted. 

Az összes csakrádon végigmegy ez az energia, amely a Földanyától indul, keresztülhaladva rajtad kinyúlik a koronacsakrádon, a glória-csakrádon, a lélekcsillag-csakrádon*, hogy összekapcsolódjon az Ég Atyával. Érintett még a csecsemőmirigy-csakrád is, amely az élet apró dolgaira hívja fel a figyelmet. A nagyobb célok előtt kicsiben érj el sikereket. Az ezer mérföldes utazások is egyetlen lépéssel kezdődnek, légy türelmes Magadhoz. Ennek eredménye jövő év tavaszára megérkezik. Koncentrálj a csecsemőmigy-csakrádra. Képzeld el, ahogyan türkiz fényben ragyog, és ez a fény feltölti energiával ezt a központot. Viselj gyakran türkiz, zöld, kék színű felsőket, medálokat!

A mostani áldozataid eredményre vezetnek. Csak ne add fel, és ha engem hívsz segítségül, azonnal érkezem és segítek rátalálnod az utadra.”

Saját írás.

Kép: Pinterest.

* A mellékcsakrákról ITT olvashatsz bővebben.


 

One thought on “Az Istennő üzenete: kollektív tisztítás – Káli

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük