Az Istennő üzenete: kockázatvállalás – Aine

“Az álmaidat illető késlekedés nem teszi semmissé őket. De persze megvalósulttá sem. A határozatlanság megöli lelked égő szenvedélyét, amellyel fejlődni és tanulni vágysz. Ne aggódj a rossz döntések miatt! Sokkal inkább aggódj amiatt, ha egyáltalán nem határozol. Szánj időt az imádságra, a meditációra, a kutatásra, a vizsgálódásra, tegyél sétákat a természetben… és hozd meg a döntésedet. 

 

Amint meghoztad, az univerzum energiái azonnal támogatni fogják, s az ajtók mintegy varázsütésre megnyílnak előtted. Amint látod, a mágia az, amikor ráveszed elmédet, hogy végrehajtson valamit. Ez a szándék vezet téged mágikus utadon. Bízz benne, hogy az univerzum minden lehetséges módon támogatni fog téged. Bízz benne, hogy szándékod egyértelmű és jogos. S azután tedd meg a hittel teli lépést, teljes bizalommal vesd bele magad álmaid valóra váltásának folyamatába. Ne habozz és ne késlekedj többé egyetlen pillanatot sem! Vállald a kockázatot, és váltsd tettekre szíved leghőbb vágyait!”
Aine nagyharalmú kelta istennő és egyben tündérkirálynő, a bőségért és szerelemért imádkoznak hozzá. De bármikor hívhatod, ha szeretnéd gondolataidat még több teremtő erővel felruházni.

 

Forrás: Istennők jóskártya.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.