Az Istennő üzenete: kapcsolat a magasabb szintekkel

“Gyermekem, a fizikai tested az anyagi dimenzió terméke. Olyan elemekből tevődött össze itt a Földön, mint a szén, a kálcium és más anyagok. És ez a test sebezhető; vannak korlátai és élettartama véges. Azért születtél meg a fizikai testedbe, hogy megtapasztald, milyen a Földön élni, és ezek olyan tapasztalatok, amelyeket csak ily módon szerezhetsz meg és tudhatsz magadénak.

Amit a tükörben látsz, csak egy >>jármű<<. Az igazi részed tökéletes, korlátlan és örök. Összekapcsolódik mindennel és mindenkivel, amit látsz. A képesség, hogy az Isteni Útmutatással kapcsolatba lépj, mindig jelen van, de Neked is tenned kell ahhoz, hogy ezt a bölcsességet elérd. De a jogod ehhez születésedtől fogva megvan! A csendes meditáció, az álmodás, vagy akár az ima hatásos módszerek arra, hogy kapcsolatba kerülj felsőbb éneddel és az Istenivel. Élj ezekkel az eszközökkel, amelyeket megadtak Neked!

Ne hagyd, hogy a földi szabályzatok megállítsanak ebben és megzavarjanak. Gyakorold ezt a szent kapcsolatteremtést. Életed boldogabb, egészségesebb és könnyebb lesz, ha gyakorolod ezt.”

Kép: Pinterest.

James Van Praagh nyomán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.