Az Istennő üzenete: gyermekek – Damara

“Lehet valaki egyszerre gyengéd és szenvedélyes védelmező. Éber figyelmem, hogy az egész háznép harmóniában éljen, egybevág vágyammal, hogy a gyermekek megőrizzék fiatalos áhítatukat és csodavárásukat. Hogyan máshogyan biztosíthatnánk, hogy lássák a tündéreket és beszélhessenek velük? Hogyan máshogyan őrizhetnénk meg a gyermekek gyógyító erejű kacagását?

 

Gondoskodjunk együtt a kicsikről, s meglátod, e bámulatos fiatal lények lángra gyújtják képzeletedet! Saját lelkesedésed és fiatalos szellemed kivívja a gyermekek tiszteletét és figyelmét. Elvezetlek azokhoz a fiatal emberekhez, akik hasznát láthatják segítségednek. Van tehetséged a segítségnyújtásban, a tanácsadásban és a gyermekek támogatásában. Használd adottságaidat, hogy segíts egy gyermeken.”

Damara kelta termékenység-istennő, akinek a neve “gyengédet” jelent. Ő segít harmóniát és békét teremteni a család és a háznép körében. Azon igyekszik, hogy a gyermekek megőrizzék fiatalos ártatlanságukat és hitüket. Boldogan vezet el téged arra az útra, ahol gyermekeken segíthetsz – a sajátjaidon vagy másokén.

Forrás: Istennők jóskártya, kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.