Az Istennő üzenete: elhatározás – Bastet

“Amíg nem köteleződsz el teljes mértékben céljaid mellett, hanem hezitálsz, addig ne is várd, hogy bármi működjék. A kezdeményezésben ott van a teremtés elemi energiája, amelyet blokkol a félelem és a habozás. Ez számtalan csodás tervet és ötletet gátol a megvalósulásban! A jó hír az, hogy ha elkötelezed magad a cél mellett és aktívan beleállsz, akkor a teremtés is biztosítani fogja mindazt, amire utad során szükséged lehet.

Események sorozata indul be, hogy segítsen a lépésekben, hiszen amikor elkötelezed magad, az Univerzum rendelkezésedre bocsát minden eszközt! Információk, lehetőségek, személyek érkeznek az életedbe, hogy segítsenek. Olyan dolgokat idézel ezzel meg, amelyekről talán álmodni sem mertél. Egyetlen dolog szükséges tehát: elhatározni magad és igent mondani a célra!

Álmodj bármit. Kezdd el, még ma. A merészségben ott van a zsenid, a tehetséged, a hatalmad, a varázslatod. Lépj!”

Az egyiptomi Básztet istennő minden éjszaka macskává változik, és mivel a sötétben is mindent lát, védelmezi családját és mindazokat, akik felkérik rá. A nőiség macskaszerű vonásait testesíti meg, amely magában foglalja a kecsességet, a függetlenséget, a játékosságot és az intuíciót. Básztet együttműködik a macskarajongókkal is házi kedvenceik gondozásában. Ré, a napisten lányaként mind a Hold, mint pedig a Nap istennőjének ritka szerepével büszkélkedhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.