Az Istennő üzenete: elcsendesülés – Sige

“Csendesítsd le zakatoló elmédet, Kedves! Lélegezz mélyeket, és engedd el a szavakat, az aggodalmat és a terveket! Lépj be a lényed mélyén rejtőző csönd terébe, a béke örvényébe, ahova a világ nem hatolhat be. Ez egy szent hely, mélyen lelkedben, ami csak a Tiéd, és ide akkor vonulsz vissza, amikor csak akarsz! Itt megtalálod a békét, a nyugalmat, pihensz és feltöltődsz.

Itt az ideje a csendes elvonulásnak, az egyedül töltött időnek. Örömmel segítek neked megújulni, és újra középpontot találni önmagad számára. Ne hozz most egyetlen döntést sem! Csak engedd az elmédnek, hogy pihenjen! Időben tudni fogod, mikor kell cselekedni. De most csendesítsd le az elmédet! Pihenj!”

Sige-ről:
Ezt a gnosztikus istennőt a nagy csönddel vagy űrrel azonosítják, amelyből minden teremtés származik. Sige emlékeztet, hogy a szavak dualitást teremtenek, és hogy a csöndben találjuk meg valódi eredetünket és énünket. A csönd mindenütt jelenlévő erő, a bölcsesség szülője, ahogyan a gnosztikusok szerint Sige is anyja Sophiának, a bölcsesség istennőjének. Sige tanítása szerint gyökereink az univerzum üres csöndjébe ereszkednek, s mérhetetlenül fontos számunkra, hogy rendszeresen kapcsolatba lépjünk a csönddel.
Forrás: Istennők kártya. Kép: Angelfire.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.