Az Istennő üzenete: egyensúly – Pallasz Athéné

“Eddig féltél a saját erődtől. Attól tartottál, hogy mások elítélnének vagy elhagynának, ha erőd teljes fényében ragyogna. Aggódtál, hogy hatalmadat esetleg helytelenül használnád, és hogy túlsúlyba kerülnének a férfias energiáid. Azért vagyok itt, hogy megmutassam, hogyan tudod erődet a magad és mások javára fordítani, megerősítve ezzel kapcsolataidat, önbecsülésedet, küldetésedbe vetett hitedet. 

 

A hatalmad a szeretetből, Istentől származik. Neked, akit a Teremtő képére és tetszésére formáltak, korlátlan hatalom van a birtokodban, amellyel nem tudsz visszaélni, mert a szíved csakrája kinyílt, mint egy pompás virág. gondolj egy személyre, akinek férfias és nőies energiái csodálatraméltó egyensúlyban vannak. Az ilyen hatalom gyönyörű, és a te szellemi és a lelki adottságaidat is erősíti. Te erős és hatalmas fénymunkás vagy, tehát fogadd el és mutasd meg erődet, mert Istennek szüksége van rád.”

Pallasz Athéné a görög mitológiában a bölcsesség, a jog és a tudás istennője. Fordulhatsz hozzá, ha szeretnéd erőidet kiegyensúlyozni, bölcsen dönteni, de szívesen utat mutat jogi, peres ügyekben is.

Forrás: Istennők kártya.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.