Az Istennő üzenete: búcsú és új kezdetek – Káli

“Azon folyamat részese vagy most, amelyet a tudat ugrásának neveznek. Magas rezgésű energiák érkeznek folyamatosan a Földre, és ez nem fér össze a múlton való kesergéseddel. Tudom, ez nem tűnik túl egyszerűnek és tetőtől talpig be vagy tojva. A legtöbben félünk elszakadni a múlttól, még akkor is, ha nyomasztó és rossz dolgok történtek ott velünk. Mintha szeretnétek szenvedni! De ennek itt már nincs értelme. Minek kínzod Magad, ha nem muszáj…? Ha választhatsz egy boldogabb életet is…?

Biztosan érzed a magasabb szintű energiákat. Ez fizikai tünetekben is megnyilvánulhat, lehet ez fejfájás, hányinger, emésztési gondok, bőrpanaszok, hangulati változások, az eufóriából a legmélyebb gödörbe vagy éppen fordítva. Ezek nemcsak az energiák beintegrálódását mutatják, hanem egyben figyelmeztető jelek arra vonatkozólag is, hogy egyszer s mindenkorra búcsút kell intened a múltadnak, a múltban szerzett sebesüléseidnek. Előrébb vagy azzal, ha folyton feltéped a sebeidet és nyalogatod őket? Nem.

Ott vagy a múlt szétzilált kertjének hátsó kapuján. Bármennyire kényelmes volt ez Neked, nem fog előbbre vinni. Ki kell lépned onnan. És ha onnan kilépsz, már nincs visszajárási lehetőséged – de hát minek, amikor ott van előtted a szebb jövő lehetősége? A bátorság, az erő ott van Benned! Még ha nem is hiszed el. Csak lépj! Csak az első lépést kell megtenned, az út pedig szépen kirajzolódik előtted! Ne más életét éld, csak mert azt mondják, semmi nem sikerülhet Neked, mert nekik nem sikerült a saját kishitűségük és kényelemszeretetük miatt. A saját életedet kell élned. Ehhez fel kell adnod olyan dolgokat, amelyek eddig biztonságot adtak. No de ezek hosszú távon is működtek? Vagy csak megszokásból maradtál ezekben a helyzetekben? Gyanítom, hogy igen. Nem mertél ÉLNI. Élőhalottként ténferegsz a világban, holott másképp is lehetne. A valódi éned már rég tudja, hogy nem ez a Te utad, nem ez a Te életed. Itt az idő tehát, hogy bátran menj szembe az elvárásokkal és a szíved szavának engedelmeskedj.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.