Az Istennő üzenete: bátorság

“A változással szembeni ellenállásnak több forrása lehet. Olykor a félelem a változástól vagy attól, hogy életed darabokra hull, okozza, hogy nem akarod megtenni azt, ami helyes, és amivel elkerülhetnéd a válságot. De lehet ellenállásod kísérlet arra, hogy elkerüld afeletti csalódásodat és elkeseredésedet, hogy nem kaphatsz meg valamit, amit szeretnél, vagy tehetetlenségérzés és az a vágyad, hogy valaki más tegye meg helyetted azt, amit te képtelen vagy. E változatok mindegyike arra a téves elképzelésre épül, hogy a benső átalakulást egyedül kell végbevinned, de mert tudod: erre nem vagy képes, elhagy minden reményed.


Engedelmeskedj! Ellenállni a változásnak annyi, mint nemet mondani az életre. Mondj igent! Engedd el magad, hadd kezdődjék meg a varázslat! Az átalakulás arra hivatott, hogy rávilágítson azokra a választásokra, arra a magatartásra, amely nem igazán a tied. Tekints életedre a szeretet és megbocsátás tekintetén, amikor kiértékeled eddigi választásaidat. Egyszerűen vállald a változást, és találj rá arra a bűntudat- és szégyenmentes életre, amely az igazságra és a szeretetre épül. Tekints mélyen magadba, ott rálelsz minden válaszra, hiszen mind csak arra vár, hogy meghallgasd!


Add föl azt a balhitedet, hogy különálló lény vagy, egyedül a sötétségben! A valóságban egy vagy Istennel az Ő bölcsességében és fényében. Engedd meg, hogy úgy érezd magad, mint akit szeretnek és akivel törődnek, és hallgass a bölcsesség benső hangjára, amely elhatározásaidat vezérli! Válaszd azt az utat, amelyen egyre több szeretet, béke, egység és élet lesz osztályrészed!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.