Az Istennő üzenete: az Isteni Terv

“Az isteni akarathoz érzelmeid kapcsolnak. Minden tapasztalatodban Isten Szelleme szól érzelmeidből értelmedhez. Ha az értelem félreérti vagy nem szereti a jelentkező érzéseket, gátat állít útjukba, megparancsolván akaratodnak, hogy másítsa meg ezeket az érzéseket. Akaratod a kapott parancs szerint jár el, értelmed továbbra sem veszi tudomásul az igazságot. Igazi érzelmeidet eltagadod. Egyes viselkedésmódok annyira automatikussá válnak, hogy észre sem veszed, mi történik veled. Mihelyt megengeded önmagadnak, hogy a nemkívánatos érzéseidet felidézd és teljes erővel kifejezve elfogadd, felszabadulsz a merev energiastruktúrák alól, amelyek rögzítették a hibás magatartást, és szabad utat készítesz igazi érzelmeidnek, amelyek elvezetnek isteni terved beteljesítéséhez.

Ez lassú folyamat, több a gyógyítani való, mint hinni szeretnéd. Légy türelmes, szeresd önmagadat. Amikor felszabadulnak igazi érzéseid, olyat árulhatnak el neked, amiről nem akarsz tudni. Ha nem hatsz ezekre az érzésekre, megint csak letagadod őket. Pedig ők jófelé, a boldogsághoz vezetnek. Talán fel kell számolnod bizonyos kapcsolataidat, változtatnod kell életviteleden, el kell költöznöd és megválnod barátaidtól. Ezek a változtatások nehéznek látszhatnak, pedig olyan személyektől, tevékenységektől, dolgoktól szabadítanak meg, amelyek a hazugságháló részei, nem a te igazi életedé. Nyisd meg szívedet és értelmedet, hogy felismerd, hol a helyed, és megteremtsd azt az életet, amelyet kívánsz.

Isteni terved esetleg új perspektívába állítja jelenlegi pályafutásodat, vagy valami egészen újat hoz. A gyógyítás mesterségét űző személy talán mély szeretetet és együttérzést tapasztal magában páciensei iránt, akik korábban érzelmileg távol álltak tőle. A tanító az előírt tananyagon túl hozzásegítheti a tanulókat ahhoz, hogy eredményesen kifejezésre juttassák érzéseiket és félelmeiket. Bolti eladók szeretetükkel ajándékozhatják meg azokat, akiket kiszolgálnak. Munka közben sokszor alkalmunk van imádkozni. Miközben dolgozunk, mondjuk ezt: “Vezess el engem igazi sorsomhoz!” Hogy mit csinálsz, nem fontos, az a fontos, hogyan csinálod!”
 
 Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.