Az Istennő üzenete: az Élet ünneplése – Cordelia

“Én szövöm egybe a csillagok bölcsességének és az asztrális energiáknak a szálait, s adom hozzá a tündérködhöz a földi port, a természet osztatlanságának és bölcsességének bizonyságául. Az ég és a föld ellentétének megtestesítője vagyok, egyszerre a napfelkelte és a naplemente, a hideg és a meleg. A megalkuvás nélküli szélsőségek ötvözete módfelett hatásos, erőteljes.

 

 

Figyeld, érezd meg ezeket ősi csontjaidban, teremts összeköttetést köztük és a Földanya közt! Ő szülte a csontjaidat, s az ő ölébe térsz vissza majd egyszer. Érezz rá a földi kötöttségek elvesztésének értelmére, szabadságára, és igazítsd lépteidet a röghöz kötöttség és a csillagok közötti útra. Ne törődj semmivel, csak az örömmel, a szórakozással és a játékossággal, mert ez a játékos gondtalanság földi boldogságod alapja, erre tanítalak, mert ez lesz képes kielégíteni földi igényeidet.”

Cordelia a virágok és a természet istennője, kelta-ír és walesi mondákban is fellelhető. Segít kapcsolódni a természethez, a Földanyához, ünnepként megélni a hétköznapokat.

Forrás: Doreen Virtue: Arkangyalok és felemelkedett Mesterek.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.