Az Istennő üzenete: az élet élvezete – Dévi

“Szeretettel és hálával fordulok azok felé, akik megértették, mi a szeretet, és önzetlenül, kedvesen szolgálják a rászorulókat. Ne félj, nem véálik károdra, s nem pusztít el, ha megnyílik a szíved, és rászánod Magadat mások megsegítésére. Én gondoskodom arról, hogy ne légy elfogult, és ne feszélyezzen a szolgálat. Melletted állok a szolgálatban, nyugodtan táplálhatod az éhező lelkeket és testeket. Szeretnék minden kisgyereket megóvni a szeretethiánytól vagy a kimért, ravasz szeretet árnyékoskodásától, nem akarom, hogy megfagyjon bennük minden érzés. A valódi pokol az, amikor keményre fagy az emberek szíve, s emiatt csak hideget tud sugározni. A hideg szív használhatatlan, és menthetetlenül távol tartja a kérges szívűeket a szívek éterikusan csengő dalától, amely e bolygón is zeng.

 

 

Oly sokan várják izgatottan a nagy pillanatot, amikor valami reménykeltő történik velük, mégis segíteni kell nekik, oda kell terelni őket a friss levegőre, hogy beszippanthassák a szeretet édes illatát, és észrevegyék a szeretet megnyilvánulásait. Hadd édesítsem meg az ínyed, hogy tisztán érzékeld üzeneteim ízének teljességét, tisztán halld és megértsd örömteli mondandómat. A megtisztulás az élethez szükséges első lépés, s azért kell, hogy a még nagyobb, a szeretet örömhíre elérhessen Téged! A világnak pedig arra van szüksége, hogy szolgáld, mert szinte az összes létező lelket áthatja a fájdalom. Én felszabadítalak, s könyörületedet, szánalmadat tettekre segítek váltani – így hathatós lépéseket tehetsz a világot elözönlő bánat ellen.”

A Dévi szó jelentése: istennő. A hindu vallás szerint minden indiai istennő Dévi valamelyik tulajdonságának a kivetülése, ő pedig az egy Isten nőnemű energiáinak megnyilvánulása.

Forrás: Doreen Virtue: Arkangyalok és Felemelkedett Mesterek.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.