Az Istennő üzenete: Aeracura – virágzás

“A fák lassan virágba borulnak, a világos órák hosszabbak és a Nap életet adó sugarai egyre több meleget adnak. Mozdulj ki a szabadba a sötét hónapok után, hagyd, hogy a Fény minden sejtedet átjárja, töltekezz fel alaposan abból a szeretetből, amelyet Fentről szakadatlanul árasztanak Rád! Szükséged van arra, hogy észrevedd a csodákat Magad körül. Figyeld meg a napról napra színpompásabbá változó virágokat, a zöldellő fákat, a madárcsicsergést, a méhek zümmögését, ahogyan virágról virágra szállva beporozzák azokat, a kergetőző pillangókat. 

 

 

Örülj mindennek, mert az új lehetőségek hírnökei! Lelkedet a természetben töltött minőségi idővel feltöltve Te Magad is vidámabbá, reménykedőbbé válsz, és keresni kezded a lehetőségeket arra, hogy minőségibb életet élj. Az Univerzum pedig keresi a keresőket, és segíti őket útjukon. Menj ki a rétre és meditálj a szabadban, kapcsolódj a legmagasabb szintű Isteni Fényhez, amely gyógyít és kimossa lelkedből a szomorúságot, a depressziót, a betegségeket okozó érzéseket és ezek helyén megszülethet a szeretet, a hit, az önmagadba vetett bizalom és a jövőbe látás lehetősége. Sétálj az erdőben, szívd Magadba a fák, bokrok élet-illatát, üldögélj a folyó partján és merülj el a víz látványában, hogy elmoshassa a bánatodat, könnyeidet. Kémleld az ég felhőit és jeleket fogsz találni bennük. A tűz (Nap), a föld (erdő), a levegő és a víz energiáinak magadba szívása a lelked gyógyítja, amely testi betegségeidet is legyőzi. Minden lehetséges. Soha ne feledd. Mozdulj ki. ÉLJ!”

 

Aeracura kelta anya-istennő. Hozzá kapcsolódik a bőség, a szeretet és a derűlátás. Hívhatod bármikor, különösen intenzív kapcsolatot tudsz létesíteni vele a természetben. Szeretettel terelget a megoldás felé, ha anyagi gondjaid vannak, ha szomorú, depressziós vagy beteg vagy. Segít megtalálni testi elváltozásaid lelki gyökereit és feloldani azokat, hogy meggyógyulj. Energiáit azonnal felismered; kedves, virágillatú.

 

Saját írás.

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.