Az Istennő üzenete: a varázslat Benned van – Airmid

“Kedves, nem fáradtál el még abban, hogy olyan helyeken keresd az igazságot, amely nem a Te helyed…? Nem csömörlöttél még bele abba, hogy saját lényedet, saját tudásodat elnyomd?

Születésünk óta arra nevelnek minket, hogy a kérdéseinkkel másokat keressünk meg és tőlük várjuk a válaszokat. Mintha bárkinek nagyobb hatalma lenne, mint Neked! S mintha bárki más jobban tudná irányítani az életedet, mint Te Magad…

 

Azt mondják, csak akkor jöhetsz ki anyagi/párkapcsolati/egészségi/munkahelyi problémáidból, ha egy “profihoz” fordulsz. Azonban a legfontosabb tudni: a jó gyógyító nem gyógyít, hanem felébreszti a Benned lévő gyógyítót! Mindnen más esetben egyre távolabb és távolabb kerülsz saját, intuíción alapuló irányítási rendszeredtől. 

Mit szólsz ahhoz, ha azt mondom, hogy minden, amit kerestél, ott van Benned…?

Te vagy a saját iránytűd. Te vagy a saját gyógyítód. Te vagy a saját tanítód.

Szánj egy percet Magadra. Végy egy mély hasi lélegzetet és kérdezd meg Magadtól: “Mi az, amit most leginkább meg kell hallanom?”

 

Hagyd, hogy meghallhasd az üzenetet. Akár le is írhatod. De abban biztos lehetsz, hogy ez a leghitelesebb forrásból jön – a lelkedből!

Mert a varázslat Benned van.

Használd!”

Airmid: gyógyszerek és minden gyógyító művészet kelta istennője. Nagy mágus és gyógynövénygyűjtő hírében állt. Kiváló kézműves volt a bátyjával együtt készítették Nuada ezüst karját.
Uralkodik: Mágia, gyógyítás, tanulás, gyógynövények, megérteni a családi hűséget, inspiráció a kézműveseknek.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.