Az Istennő üzenete: a valódi Nő

“Felismered őt, mert ő egyenesen a szemedbe néz, ha találkozol vele. Nem fél őszintének, egyenesnek lenni. Nem fél, mert hisz a saját útjában. Nem hajlandó megfelelni a külvilág elvárásainak, tisztában van a saját erejével, amelyet szívesen oszt meg másokkal is. De nem hajlandó alávetni magát az energiavámpíroknak. Azonnal felismeri a blöfföt, megvédi magát, mert megvan a tudása hozzá. Hajlandó áthágni a korlátokat, hogy hiteles maradhasson.

Az ő igazsága közvetlenül a szívéből sugárzik; tud kifelé és befelé is figyelni, kerüli a drámázást, mert nincs rá szüksége. Szorosan kapcsolódik a méhében lévő kreatív forráshoz, saját művészete van, amellyel szépséget és békét tud teremteni. Intuitív és a jelenben él. Hajlandó elszakadni a múlt béklyóitól, hogy teret engedjen a történéseknek. Megérti, hogy az Élet folyamatosan változik, ő pedig ezzel az áradattal sodródik. 

Nem kapaszkodik görcsösen a férfiakhoz, a kapcsolatokhoz. Értékeli az egyedül töltött időt is. A Természet szeretete alapvető számára, és tiszteli azt. Nem becsmérel más nőket, hanem ünnepli őket, hiszen tudja: minden nőt összeköt a Hold, a vér és a Földanya. Az életével tanít, a belülről jövő bölcssségével, így gyógyítja a világot. Vallása a szerelem, evangéliuma az egység, kegyelme a nevetés. Játszik a belső gyermekével, énekel és táncol vele. 

Mások ösztönösen keresik társaságát a bölcsessége miatt, vonzódnak a rejtélyességéhez.”

Caroline de Lisser nyomán.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.