Az Istennő üzenete: a tudat felemelése

“Gyermekem, Te is naponta szembesülsz az emberek energiáival. Látod a Világot, látod, hogy az emberek többsége csak a felszínt kapargatja. Belső bizonytalanságukat szép ruhákba, tökéletes sminkbe csomagolják. De lelkük mélyén valami egészen más bújik meg, mint amit kifelé mutatnak.

Az emberiség 90%-a ma a szégyen szintjén áll. Mit gondolsz, miért történik ennyi öngyilkosság? Miért ugrott meg annyira a mentális betegségekben szenvedők száma? Mert a szégyen, amit éreznek, elnyomja valódi énüket. Aki ezen a szinten áll, öngyűlöletet, önvádat érez és ez másokra is kivetül. Mérgezzük egymást, és e tevékenység már a fekete mágia hatását súrolja, még akkor is, ha ez nem tudatos. A szégyen szintje áll legközelebb a halálvágyhoz és az önmegsemmisítéshez.

 

Erről a szintről nehéz a feljebb lépés. Innen még keresztül kell vergődnie az embereknek a bűntudat, az apátia, a gyász, a félelem, a vágyódás, a düh és a gőg szintjén, hogy elérjék a bűvös határt, ahol a bátorság kezdődik. Itt ébredünk rá, hogy az élet nem reménytelen, és arra, hogy sorsod mesterévé válhatsz! Ettől felfelé következik a semlegesség (ami az “élni és élni hagyni” témát öleli fel), a hajlandóság (fegyelem és akaraterő megacélosítása), az elfogadás (a felelősségvállalás életünkért), és a racionalitás (szellemi képességek kiaknázása). Időt nem mondhatok, hogy ezeken a lépcsőfokokon mennyi idő alatt érnek fel az emberek. De a szeretet szintje, ami ezután jön, a következő fontos mérföldkő; ekkor ismerjük fel, hogy minden és mindenki EGY. Az EGY-SÉG élményének megtapasztalása. Az egó háttérbe szorulásával intuitívan tudunk megközelíteni dolgokat és megállni a helyünket az életben. 

Innentől már könnyen felugorhatsz az öröm szintjére, ahol a “most” számít, ahol nem rágódsz a múlton többet, az ezt követő béke szintjén a transzcendens élmények megtapasztalása vár Rátok, a végcél pedig a megvilágosodás – az emberi tudat legmagasabb szintje, ahol az anyag és az isteni találkozik. Nehéz munka, de nem lehetetlen. Ha már csak a megvilágosodottakra, felemelkedett mesterekre – például Krisztus, Buddha, Saint Germain- gondolsz, már az is emeli a rezgésszintedet. Gyakorold ezt naponta, saját utad megkönnyítése érdekében!”

 

Saját írás.

 

Képek: Pinterest. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.