Az Istennő üzenete: a tökéletes időzítés – Oonagh

“Egy ügy vagy kapcsolat fenntartása hosszú távú elkötelezettség, olyasvalami, amit nem lehet siettetni. Az odaadásnak ez a foka a mély szereteten és törődésen alapul. Olyannyira foglalkoztat, ami a bolygómon és a szeretteimmel történik, hogy velük akarok lenni jóban-rosszban. Ez nem mindig könnyű, de számomra ez az egyetlen módja, hogy biztosítsam a dolgok megoldását és gyógyulását. Hallgatok ébredező szívemre. Kinyúlok feléjük és lépéseket teszek annak érdekében, hogy tudassam szeretteimmel, mennyire törődöm velük. 

 

Igyekszem előre vinni kedvenceim ügyeit. Ne foglalkozz mások véleményével! A te érdekedet az szolgálja, ha kitartasz a saját értékrended mellett. Nagyon jól fogod érezni magad a bőrödben, ha időt szakítasz azokra a kapcsolatokra és tervekre, amelyek valóban számítanak a szívednek. Tedd, ami igazán fontos neked, és tedd tökéletes odaadással! Vésd eszedbe, hogy igazi életcélodért nem kell versenyezned, ne aggódj hát, nem kell sietni és nem kell kierőszakolni a történéseket.”

Oonagh-ról: a kelta istennő Fionnbharr, a Tuatha Dé Danaan törzs vezetőjének a hitvese. Oonagh és népe egyike Írország legősibb lakosainak. Amikor a gaelek megtámadták földjüket, a tuathák nem futamodtak meg, de nem is támadtak vissza. Ehelyett leprikónokká alakultak. Szellemes megoldásuk lehetővé tette, hogy továbbra is békében éljenek Írországban. Hívd segítségül Oonaghot saját átalakulásodhoz, s ő kreatív és mágikus utat mutat neked.

Forrás: Istennők kártya. 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.