Az Istennő üzenete: a tánc – Oonagh

“Én ihletem a baletteket és a többi, szeretni való táncot a virágtündérek kedvéért, akik leleményes módszereikkel minden tánc-és balettlépésre megtanítanak minket. Használjátok a mozgást szívetek izgatottságának és hálájának kifejezésére. A hosszas mozdulatlanságtól megdagad a lábatok, öregnek és fáradtnak érzitek magatokat.

 

Hívjatok segítségül, ha a gyakorlatozáshoz kell némi plusz motiváció, és én eljövök a kora hajnali szürkületben, közvetlenül pirkadat előtt. Meghintelek titeket a tündérek jótékony harmatával, hogy megmozduljatok és felébredjetek. Szívesen dolgozom veletek erőnléti edzőként, korrepetítorként, mindenkit bíztatok a nyújtózkodásra, a lengésre, a természet ritmusára előadott táncra és zenélésre. Szeretném, ha megtanulnátok örülni mennyeien szép kecses testeteknek. Éljetek szeretetben!”

Oonagh ír istennő. Segít a testedzésben, a táncban, de abban is, hogy észrevedd saját szépségedet. Hívhatod akkor is, ha kapcsolatba szeretnél lépni a tündérekkel vagy másokkal való kapcsolatodat kívánod jobbá tenni.

Forrás: Doreen Virtue: Arkangyalok és felemelkedett Mesterek.

Kép: innen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.