Az Istennő üzenete: a szexualitás

A szexuális és spirituális energia egyazon forrásból fakad. A szexualitás teremtő hatalma kigyújtja a szenvedély tüzét és az élettel tölti fel testedet. Az öröm és elevenség, amely ezt az energiát kíséri, összeköttetésbe hoz Örök Éneddel.


A szexuális energia nagy hatalmú teremtő erő, arra rendeltetett, hogy növelje bennünk a fényt. Ehelyett gyakran a bűntudat, a harag és a félelem érzését teszi uralkodóvá és növeli, mert szerelem és Isten jelenléte híján a szex sötétségbe merít. Állítsd helyre a szex szentségét, arra kérve Istent, Ő vegyen részt benne! Ekkor, áthatva az isteni jelenlét és a szeretet hatalmától, olyan intenzív gyönyörrel tölthet el, mely hosszú órákra extázisba ejt, meggyógyítva szíved sebeit és megújítva testedet. “Nyíljatok meg ti, kapuk mind!” – ez az ujjongó kiáltás működésbe hozza a szeretet esszenciájában megfürdött, kiegyensúlyozódott összes csakrádat. 

 

 

Ölelkezés közben megnyílik energiamezőnk. A szexuális energia mágneses természetű, hasonló energiát vonz, olyan társakat, akik erősítik érzelemvilágodat. Érzéseid elkeverednek az övéikkel. Ha bűntudatot érzel, az átszáll rájuk. Ha ők egy múltbeli tapasztalat fájdalmát élik újra át, te fájdalmat kapsz tőlük. Félelem, harag, szégyen és szerelem kevereg mindkettőtökben.
Mondj igazat érzéseidről társadnak! A szerelem nem az agyban lakozik, hanem a szív érzéseiben. Ha kihal a szenvedély kapcsolatodból, vedd észre, hogy elhallgatod érzéseidet attól való félelmedben, hogy elveszted a másikat. Az igazság nyílt beismerése felszíthatja újra a szerelem tüzét. 

 

Légy bátran kezdeményező, próbálj ki új dolgokat szerelmeseddel. Ha ritkán lehettek együtt, gondosan készülj az újabb találkozásra. Lepjétek meg kölcsönösen egymást szexuális fantáziára szánt különórákkal, ragadjatok meg minden alkalmat az újításra és romantikára.

A gyógyulás ott kezdődik, amikor véget vetünk nemkívánatos érzéseink eltagadásának, és felismerjük az igazságot. Elnyomtad szexualitásodat? Visszariadsz már az érzékiség puszta gondolatától is? Bűntudat gátol meg abban, hogy szabadjára ereszd fantáziádat? Vagy a szex eluralkodott az életeden? Teszel-e olykor olyat, bűntudatodat és félelmedet elnyomva, amit utóbb megbánsz? Valaha szexuális visszaélés áldozata lettél? Kérd szellemi vezetőidet, segítsenek megszabadulnod a félelemtől és szégyenkezéstől, valamint a velük járó hiedelmektől és előítéletektől. Az is megeshet, hogy fellázadtál a szexualitás elfojtása ellen, és szabados lettél szerelmi életedben. Akár így, akár úgy, kérj gyógyulást és lelki egyensúlyt.
 
Kényelmes iramban haladj, vedd észre apróbb félelmeidet és vágyaidat is! Sokat segít, ha szexuális társad érdemes a bizalmadra, gyengéd és segít túljutnod félelmeiden és fájdalmaidon. Mit szeretnél? Ezt talán magad sem tudod. Tedd fel magadnak újra meg újra a kérdést! A szexuális vágy jó. Végy észre minden olyan gondolatot és érzést, ami utat mutathat a gyógyulás irányában. Kezdetben talán csak sírni van erőd, mialatt elfojtott félelmedet felszabadítod. Ha előjön elmúlt visszaélésekből támadt félelmed, ne fojtsd el, hanem vedd tudomásul! Ha a szeretet jelen van, becsüld meg minden érzésedet, szerezd vissza hatalmadat! Bűntudatot érzel érzékiséged miatt? Féket vetsz szenvedélyedre, attól való féltedben, hogy kudarcot vallasz? Szégyelled múltbeli viselkedésedet? Kulcsfontosságú az, hogy tudatára ébredj, hogy érzel valójában.

Engedd szabadjára képzeletedet, az gyógyít! Vedd közelebbről szemügyre haragodat a szexuális erőszak vagy gyerekek ellen elkövetett cselekmények miatt; az irányú kíváncsiságodat, hogy milyen lehet több partnerrel a szex, milyen a veled egynemű vagy tőled különböző nemű partnerrel. Mihelyt tisztában leszel múltaddal, spontánul és természetesen fogsz bánni szexuális energiáddal. Derítsd ki, miféle megnyilvánulás felel meg a legjobban neki. Gyakran beéri egy simogatással vagy szívből jövő érzéssel. Mihelyt felszabadul energiád, eljuthatsz oda, hogy minden képzeletet felülmúló szívorgazmust élj át. Minden csakrád képes a gyönyörre! Szeretet és együttérzés kell a boldog öleléshez! Ha te átéled a gyönyör robbanásszerű felfokozódását, de a partnered nem, az riasztó lehet. Figyelj társad igényeire és arra, ami téged mozgat!

 

Forrás: meditációs kártyák, képek: Pinterest.
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.