Az Istennő üzenete: a szerelem

“A szerelemnek nem célja határokat kijelölni, falakat emelni, fátyol mögé rejtőzni és papírokkal demonstrálni. A szerelemnek nincs lejárati dátuma, korlátlan és nem ítélkezik. A szerelem mély, mindent átható melegség, ahol a lelkek boldogságban úsznak, a szívek mérhetetlen örömmel telnek meg. Szent dolog, amelynek nincs szüksége maszkokra.

A szerelem az érzések legvadabb tengerein is biztos kikötője a szívnek, az emberi lélek legmélyebb vágyódása. Szinte lehetetlen meghatározni; olyan ez, mint olyasvalakinek ódákat zengeni a szamócáról, aki még nem ízlelte azt. Hogyan is tudnád elmagyarázni neki, hogy a szamóca csodálatosan finom? Ezt neki kell megtapasztalnia. Nem, a szerelem nem skatulyázható be és nem is szükséges definiálni. Ezt érezni kell!

Te pedig, Lányom, csak olyasvalakivel kapcsolódj, aki nemcsak a testedet szereti, hanem a lelkedet is. Te nem játékszer vagy, akit ha megunnak, el lehet dobni. Valakivel szerelemben egyesülni a legszentebb minőség a Földön. Ezt a csodát nem vesztegetheted olyasvalakire, aki nem képes szeretni.

Szíved dobbanása, lélegzeted egyesül azzal, aki valódi szerelemmel szeret Téged. Csodálatos és isteni folyamat ez. Ezt az ősi lángot soha nem szabad eloltani olyan emberrel, aki e minőség létrehozására képtelen. És Te is megérdemled azt a valakit, aki úszik lelked óceánjában és érzi minden rezdülésedet.”

Kép: Pinterest.
Ara Campbell nyomán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.