Az Istennő üzenete: a szenvedéstől való megszabadulás

“Talán éppen a keresztre szegezettséghez hasonló érzelmi kiszolgáltatottság állapotában vagyunk. Reménytelennek, erőtlennek és tehetetlennek érezzük magunkat. A szenvedéssel járó tapasztalatok és ismétlődő próbatételek életünkben többnyire bizonyos személyekhez és kapcsolathoz köthetők. Az ilyenkor működésbe lépő fájdalmas és romboló energiák alacsonyabb emberi természetünkből fakadnak. Fájdalmas tapasztalatok árán próbálnak rádöbbenteni bennünket arra, hogy saját egónk kivetüléseinek rabjai vagyunk. Cselekedeteinket nem a szívünk irányítja. Most egyszerűen búcsút mondhatunk a romboló energiáknak. Nem kell többé a külső világban harcolnunk ellenük, ha a lelkünkbe nézve felismerjük, milyen nyereség- és hatalomvágy, milyen félelem, hiúság, büszkeség és szellemi gőg tükröződik bennük.

 


Nyissuk meg szívünket, hogy megtaláljuk saját igazságunkat!
Megszokásból gyakran külső tekintélyre bízzuk az irányítást. Így azonban az isteni akaratnak és saját belső igazságunknak egyaránt ellentmondunk, és egünk magához ragadja az irányítást. Másrészt saját kívánságaink és igényeink ugyanilyen erővel hatnak ránk, és nem hagyhatjuk őket figyelmen kívül mások kívánságait előtérbe helyezve. 

 


Ahhoz, hogy ebből a keresztre feszített állapotból megszabadulhassunk, lényünk azon részének, amely nem áll összhangban az isteni tudattal, meg kell halnia.”

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.