Az Istennő üzenete – a nő fájdalmai

“Itt az ideje, hogy felébredjünk és emlékezzünk arra, kik is vagyunk valójában. Vedd le az álarcod! Nő-véreim, mi szorosan kapcsolódunk a Természethez a legigazabb formánkban, a Természet tükröződései vagyunk, és Gaia lányai. Varázslatból vagyunk. E társadalom évezredek óta kényszerít minket a félelem és szégyen állapotába, alacsonyabb tudatszintre. Nem véletlen, hogy ennyi nő küszködik nőgyógyászati betegségekkel, meddőséggel, depresszióval. Itt van tehát ideje az ébredésnek!

Csillagporból született, kreatív, szenvedélyes és intuitív lények vagyunk. Amiben hiszünk, azt képesek vagyunk létrehozni, életet adni neki. Egyszerre tudunk puhák, simulékonyak, de ugyanakkor védelmezők és erősek is lenni. Nincs szükség mások jóváhagyására ahhoz, hogy ősi, mágikus erőinket használjuk. Mert ez a mi igazságunk.

Mártózz meg meztelenül a tóban. Sétálj hajnalban mezítláb a harmatos fűben. Meditálj a virágos réten. A Földanyához és a Holdhoz való kapcsolódás régebben nem egy alternatív vagy elvont és fura dolog volt, hanem a legtermészetesebb érzés. Így élték meg nők a női minőséget. A női minőség volt a legszentebb minőség. A havi vérzés, a terhesség, a születés ünnep volt. Aztán egyszer csak jött egy rendszer, amikor a nőnek szégyenkeznie kellett nőisége, menstruációja, szexualitása miatt.

Egyszeriben undorító lett a vér, a szexualitás bűn, a szülést pedig ledegradálták az állatok elléséhez hasonlítva. A szülő nő sokszor egyedül volt, magára utalva, a sötét erdő mélyén hozta világra gyermekét. Ezután jött a sötét középkor, amikor a Földanyához, a Holdhoz kötődő nőt boszorkánynak bélyegezték és máglyára küldték. És bár ma már nincs boszorkányüldözés, a fájdalmas maradványok itt vannak a mai kor nőinek méhében – PMS, endometriózis, mióma, gyulladások, ciszták és daganatok és meddőség formájában.

Ezért, még ha senki nem is áll melléd, Te állj rá bátran az útra. Találj vissza a természethez, a Földanyához, a Holdhoz.”

Forrás: innen.

Képek: Pinterest.

3 thoughts on “Az Istennő üzenete – a nő fájdalmai

  1. Jó Írás!!!!!!!!!!! A kavicsos poros lány E-mail címe érdekelnr!!!!!!!!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.