Az Istennő üzenete: a lélek hangja – He Qiong

“A hatalmad mindig a jelen pillanatában leledzik. Amikor egy magasabb szintről szemlélődsz, egyszerre látod életed minden történését. Ekkor már nincsenek kétségeid afelől, hogy mit kell kezelned, és fel tudod állítani a prioritási sorrendet is. Vedd körül Magad olyan emberekkel, akik szeretnek, de építő  jellegű kritikáikkal motiválnak. Óvakodj a túlzottan hízelgő szavaktól. Akik néha kritikával illetnek, jobban rálátnak a problémáidra és hidd el, ez nem gyűlöletből fakad, hanem segíteni akarásból. Azonban lépni nem léphetnek helyetted!

 

A lélek mindig az elme felett áll. Legbelül mindig érzed, melyik út a helyes, hogy merre kell indulnod és hogyan kell kezelned a gondjaidat. Legjobb barátaid a lelkiismereted és az intuíciód. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessenek. Így átfordíthatod a félelmeket bizalommá, a hiteveszettségedet hitté és a szorongásodat könnyedséggé. A fél-elem nem más, mint egy entitás, ami megpróbál elbizonytalanítani. Ha hosszabb időre átadod Magad ennek az érzésnek, lelki betegségek, depresszió és  teljes elszeparáltság lehet az eredmény. De a Te helyed kint van! Nem a négy fal között! Menj, és ÉLJ! Hittel, bizalommal.”

 

He Qiong kínai istennő. Segít megőrizni testi-lelki egészségedet. Mentális leterheltség, bizonytalanság esetén szólítsd őt, jelenlétében kellemes nyugalom vesz körül.

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük