Az Istennő üzenete – A lány, az anya és a bölcs asszony egysége

“Gyermekem, Te egyszerre vagy fiatal lány, anya és bölcs asszony.

 

Ne félj őszintének lenni és azt mutatni, ami valójában vagy. Használd erődet arra, hogy segíts másokat, de ne vesd alá Magad azoknak, akik ki akarnak használni. Vedd észre azonnal a hamisságot, és tudni fogod, hogyan védekezz ellenük. Engedelmeskedj saját, belső tudásodnak, törd meg a  patriarchális rendszer által felállított szabályokat, hogy hiteles lehess. Igazságod a szívedből jön, elméd pedig segítődként tudod használni. 

Szoros kapcsolatban állsz kreatív forrásaiddal, a saját művészeteddel és intuícióddal, amellyel békét és szépséget teremthetsz. A jelenben élsz. Szakíts a múlttal, engedj teret a jövődnek, hogy kibontkozhasson, hiszen minden változik. Sodródj a változásokkal, hiszen minden, ami Veled történik, a javadat szolgálja. Mély kapcsolatod van a Földdel és a Természettel, együtt élsz a Földanya energiáival. Értékeld az egyedüllétet és a Hozzád hasonlóakkal együtt töltött, minőségi időt egyaránt. Ünnepeld a nőiségedet más nőkkel együtt. Alkossatok nő-vériséget, segítsétek egymást. A vér összeköt Benneteket. 

 

Vallásod a szerelem, evangéliumod az egység, a nevetés a kegyelmed. Engedd játszani a belső gyermeked, szilajul táncolni a belső lányodat, tested engedd táplálni a gondoskodó anyai minőségednek. 

 

Egyszerre vagy fiatal lány, anya és bölcs asszony.

 

Istennő vagy.”

 

Caroline de Lisser nyomán.

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.