Az Istennő üzenete: a Hold és a nő – Csang-o

“A Hold a legősibb ls legszentebb női minőség. És ez Benned is ott szunnyad! A mai elvadult világban, ahol a patriarchátus uralkodik, nem sokan tudjátok ezt megélni. Hiszen Te nőnek születtél, nem váhatsz férfivá. És nemcsak ez az egyetlen probléma!

 

A társadalom folyamatos kísérleteket tesz arra, hogy átprogramozza a tudatodat egy olyan rendszer szabályzatai közé, ahol Te csak egy gép vagy és ha még emlegetik is a női minőséget, ledegradálják azt. Neked csak mosogatnod, főznöd, takarítanod kell, és csak a szülésre vagy jó. Ezt akarják Benned erősíteni, és nem a szakrális női minőséget. Ha hangot adsz nemtetszésednek, manipulációval a félelem szintjére kényszerítenek. Mit gondolsz, miért van a mai világban annyi nőgyógyászati problémáktól szenvedő, meddő és depressziós nő? Mert elültetik bennük a félelem magját. Ha ezt fel tudod ismerni, már ki tudsz törni ebből a lehetetlen helyzetből. És ennek semmi köze a feminizmushoz! Egyszerűen nem robotként és főleg nem alacsony szinten akarod megélni a női minőséget. És ez így helyes! Nem tenyészkanca és háztartási robot akarsz lenni, hanem ennél több. És ennél Te több is vagy! A Hold leánya, aki életet hoz a Földre, aki befogadó, tápláló és elengedő szeretetével képes összetartani a családot és értéket adni a gyermekeinek. Nem mellesleg a nő nemcsak otthon fontos. Gondolj a történelem híres asszonyaira, lányaira, akik komoly sikereket értek el! Kalkuttai Teréz anya, Szent Johanna, Marie Curie… biztosan Te is ismered őket. Álljanak ők előtted példaképként!

 

 

 

Nő vagy. Megengedheted Magadnak a táncot a mezőn, mezítláb a harmatos fűben, a Holddal összhangba kerülést. Jogod van kinyilvánítani az igényeidet. Aki eltűnik mellőled… nos, az nem is volt érdemes a Te szeretetedre. Minél többen ismeritek fel ezt, annál előbb fog ez a szent női minőség újra felemelkedni. Ez ugyanis a régi időkben természetes volt. A sötét középkor előtt a Nő és a Hold egy volt. Most, hogy nem a bigott középkorban élünk, ideje eltörölni minden elnyomó erőt. És erre csak, mi nők vagyunk képesek. Hallgass a Szívedre, Ő ugyanis soha nem fog hazudni Neked. Szeresd a tested, hiszen ez lelked temploma, figyelj az álmaidra és csodáld meg a Holdat az égen, minden éjjel, amikor látszik. Ha kétségeid vannak, én itt leszek Melletted, fogom a kezed és vezetlek.”

 

Csang-o kínai holdistennő, a mesteríjász Hou-ji felesége. Szelíd energiájával segít az igazi, szakrális női minőség elérésében és megtartásában, menstruációs panaszok, nőgyógyászati gondok esetén. 

 

Kép: Pixels.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.