Az Istennő üzenete: a Hold ciklusai – Hina

“Kedvesem, fordítsd figyelmedet a Hold felé. Nőként szorosan kapcsolódsz égi kísérőnkhöz, elég, ha csak saját testedre, a ciklusodra gondolsz. Kövesd sugallatait, éld meg tudatosan minden fázisát! Így megtöröd a negatív energia-áramlatot és feltöltődsz energiájával, amely segít saját nőiséged megértésében. Újholdnál kezdj bele terveid megvalósításába, tűzz ki célokat! Mindegy, milyen területen, de ne legyen teremtő erőd üresjáratban! Növő Hold idején egyél minél több egészséges étket, hogy a tápanyagok maradéktalanul beépülhessenek szervezetedbe. Teliholdkor végezz mágikus szertartásokat, gyűjts tüzet és szimbolikusan égesd el benne félelmeidet, bűntudatodat, korlátozó hiedelmeidet. Megteszi akár egy mécses is! Kérj szerelmet, bőséget, egészséget, amit szeretnél! Fogyó Holdkor megszabadulhatsz függőségeidtől, káros szenvedélyeidtől, de folyamatban lévő dolgok befejezésére is alkalmas időszak. Engedj el minden fájdalmat. Bocsáss meg másoknak, de Magadnak is!

Ha együtt élsz a Holddal, helyre kerül a lelked, feloldódnak a nőiségeddel kapcsolatos blokkok, megszűnnek menstruációs gondjaid és eléred a harmónia állapotát, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy erőidet kreatív mederbe tereld. Itt vagyok, és segítek Neked, lelkeden, megérzéseiden, álmaidon keresztül üzenek Neked, meghallod majd hangomat. Ha engem hívsz segítségül, utat mutatok Neked nőiséged feltámasztásához és tudatos megéléséhez. Merd megélni a női minőséget – ez a kulcs lelki békéd felé.”

 

Saját írás.

 

Hina gyönyörű polinéziai Hold-istennő, nevének jelentése: leány. Nőként nőiségeddel kapcsolatos gondok, betegségek esetén tud hatásosan segíteni, férfiként pedig akkor hívd, ha szeretnéd jobban megérteni e minőséget. 

 

Áldás!

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.