Az Istennő üzenete – a Földanya megmentése

Mi nők magunkban hordozzuk a Földanya ősi bölcsességének magját. Ez hatalmas ajándék, hogy új életet teremtsünk a világba.  Csatornái vagyunk a gyógyulás, a helyreállítás és az újjászületés isteni női energiájának – különösen ezekben az időkben! Először azonban a saját kertünket kell rendbe tennünk. A mai világban különösen fontossá válik, hogy mi nők megragadjuk a lehetőséget a gyógyításra és az átalakulásra, ehhez azonban először nekünk kell gyógyulnunk és transzformálódnunk.

Belső munkánk során több ezer évet vagyunk képesek gyógyítani egy sérült patriarchális rendszerben és újraírjuk a nevelést és a szeretetet a női értékekre alapozva. Minden saját magunkban kezdődik.

Minden egyes pillanatban irányítjuk gyermekeink, unokáink és a Földanya sorsát, jövőjét. A Földanya élő, lélegző, ősi lény. Tükrözi a saját fájdalmunkat … és azon nők fájdalmait is, akik évszázadokkal-ezredekkel előttünk éltek.

Fogjunk hát minél többen össze, rivalizálás helyett segítsük, emeljük egymást, hogy megmenthessük a Földanyát, az Ég Atyát és a jövőt.

Jaymie Elder nyomán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.