Az Istennő üzenete: a Fény győzelme – Laksmi

“Gyorsan telnek a napok. Szorgalmasan dolgoztál azon, hogy a Fényt életben tartsd, ennek eredmény pedig az lesz, hogy bár a sötét erők megpróbálnak körbevenni, nem tudnak, mert szívedben ott ragyog az Igazság fénye, az örök, elpusztíthatatlan csillogás. Akik alábecsültek és kinevettek Téged, csodálkozva látják majd, hogy méltóságteljesen ragyogsz, amely annak köszönhető, hogy a Fény táplálása sejt-és csakraszinten kitisztított Téged – aurád fényes és aki a közeledbe kerül, részesül ebből az áldásból. 

 

Adj ebből a Fényből nekik! Nem lehet mindenki egyforma szinten a fejlődésben, aki kicsit lentebb van, azt becsmérlő szavak helyett gyengéd szeretettel segítsd. A Földön egy teljesen új Világrend van kialakulóban, amely minden életformát átrendez. Lehetőséget kapsz múltbéli tévedéseid kijavítására, hogy egy boldogabb, egészségesebb jövőnek nézz elébe. Átrendeződik a DNS, az agy több területét fogod kihasználni, ezáltal segíteni Magadon, Másokon és a Föld felemelkedésén. 

Én -több más istennel, istennővel, angyallal és felemelkedett mesterrel együtt- itt vagyok, fogom a kezedet és vezetlek az Igazság ösvényén.”

Áldás!

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.