Az Istennő üzenete: a ciklikusság

Az életben minden ciklusok szerint működik: A Hold, a csillagok és az egész univerzum. Az élet belélegzik, majd újra kilélegzik. Miért lennél hát meglepve vagy feldúlva saját ciklusaid miatt? 

 

Vannak időszakok, amikor erőtelinek, ébernek és életvidámnak érzed magad. És vannak más idők, amikor elszigetelt és félénk vagy. A tested is fontos ciklusokat és változásokat él át. Ünnepeld ezt a ritmust, és fogadd úgy, mint az élet vérkeringését önmagadban. A ciklikusság egy, a lineáris állapotból kiszakadt, szent minőség. Képes életet hozni a Földre, az Élet kapuja rejtőzik lábaid között, méhedben pedig ősi bölcsességed.

A vér nem erőszak vagy betegség következménye; így ez egy életet jelképező, tiszta dolog. Tudom, hogy a Földön a kollektív tudatszint a szégyen. Különben Te sem kezelnéd tabuként a menstruációdat, a szexualitásodat, a női léttel járó összes folyamatot. Nem lenne ennyire drasztikus a nőgyógyászati betegségek aránya, mióma, daganat, meddőség, menstruációs panaszok. 

 

Ám azt tanácsolom: légy bátor és ne hagyd, hogy a patriarchátus irányítsa érzéseidet. Hamarosan felszámolhatjátok a félelemre alapuló, manipulatív paradigmákat. Ébredjetek fel minél többen és segítsétek egymást, együtt képesek vagytok a rettegésben tartó rendszer megdöntésére. Szövetségesetek a remény, a megingathatatlan hit és a szívetek szava. Lépjetek! 

 

Forrás/segédlet: innen.

 

Kép: Pinterest.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.