Az Istennő üzenete: a belső gyógyítói munka – Rosmerta

“Annyira megszállottan várjuk az anyagi sík eredményeit, hogy eközben teljes mértékben elfelejtjük a saját, valódi természetünket és valódi céljainkat, amelyek beteljesítésre várnak. Annyira hajszoljuk a külvilágot, hogy messzire kerülünk belső szépségünktől, varázsunktól. 

Rohangálunk egyik kurzusról a másikra, gyógyítótól gyógyítóig, mert azt hisszük, hogy csak így változtathatjuk meg a sorsunkat.

Ám amikor hazamész, a csendben ülve újra meg kell találnod Magad, de minél több külvilági dolgot hajkurászol, ez annál nehezebbé válik. Elfelejtesz a jelenben lenni, elfelejted, hogy Benned megvan az az erő, amit a külső forrásokban keresel szünet nélkül. Hagyod, hogy mások programozzák a tudatodat, miközben nem érzed azt, hogy elégedett vagy. És most mondok valami érdekeset: ezt csak Magadban találhatod meg! Nem guruknál, tanároknál, hanem saját Magadban! Ám amint ezt érzed, tölts egy kis időt egyedül. Látni, érezni fogod, hogy az Univerzum tökéletes gyermeke vagy, csak figyeld Magad! És felfedezed azt az erőt, amit eddig kívül kerestél. Meg fogsz lepődni, mennyire nyugodtnak fogod érezni Magad, anélkül, hogy nagy nevű mesterekhez rohangálnál.

A gyógyítás fontos. Ez azonban csak akkor sikerülhet maradéktalanul, ha szembenézel önmagaddal, nevén nevezed a gyereket és a problémáid gyökeréig hatolsz. Ezt semmilyen szakember nem teheti meg helyetted. Amíg ezt nem teszed meg, minden külvilágban igénybe vett segítséged csak “tüneti kezelés.” 

Tehát a legjobb, leggyorsabb út a gyógyuláshoz az, ha Önmagadban keresed a megoldásokat. A külső segítség erre persze rásegíthet, de mindenki a saját maga gyógyítója.”

Rosmerta a kelta és római Gallia istennője. Miután Róma elfoglalta a területet, Rosmerta egy helyi római panteonba került, ahol Merkúr társa lett. Segítségért fordulhatsz hozzá gyógyulás, gyógyítói munka témájában, de ha kommunikációs gondjaid vannak vagy vitád adódott valakivel, akkor is kérheted közbenjárását.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.