Az Istennő üzenete: a befogadás

“A benned élő anya magától értetődően gondját viseli a szükségben szenvedőknek, de ezt ki kell egyensúlyozni a befogadással, különben az áramlás megakad. A befogadás a női energia lényege, ami azt jelenti, hogy engeded magadnak a kegyes és hálatelt elfogadást.

Amikor bűntudatot érzel, ha mások segítségét kéred, vagy rosszul érzed magad, amikor ajándékot kapsz, női energiádat akadályozod. Befogadókészséged épp olyan természetes, mint tápláló, adományozó energiád. A befogadás lehetővé teszi, hogy jobban halld az angyalok hangját. Amikor kapsz, bővebb forrásból adhatsz másoknak. Kezdd azzal, hogy megfigyeled a nap során kapott ajándékok százait, legyen az a természet szépsége, egy megejtő emberi pillanat vagy egy szerető ölelés. Egyszerűen csak mondj köszönetet minden egyes ajándékért, s tudd, hogy ezek feltöltik tartalékaidat, megerősítve az isteni áramlást.”

Forrás: innen.

Kép: Pinterest.

One thought on “Az Istennő üzenete: a befogadás

  1. Most olvastam ,,,mit üzentél,,Istennőm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 Háát,,Megfogadom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.