Az Istennő üzenete 2019-re: kezdj el élni! – Káli

“Kezdj el végre ÉLNI 2019-ben!!! Tudom, megszoktad a bűzös posványt, az önsajnálkozást, a sírást, a szegényén-szindróma is teljesen maga alá gyűrt. De ettől nem leszel jobban. Ettől nem gyógyulsz meg, nem lesz jobb az anyagi és szerelmi helyzeted és nem rendeződnek a problémáid. Ha otthon a négy fal között ülve-picsogva várod a sültgalambot, ki kell, hogy ábrándítsalak: semmi nem fog változni. Akár életed végéig elvegetálhatsz ebben a lehetetlen és Hozzád nem méltó helyzetben.

 

 

Emelkedj fel az ágyból, vergődj ki a paplanok és párnák közül és KEZDJ ÉLNI! Próbálj ki új dolgokat, keresd a lehetőségeket céljaid eléréséhez és biztosíthatlak, hogy az aktív cselekvés mellett ezek meg is érkeznek! Sportolj, járj a Természetbe még a téli hidegben is. Figyeld meg, hogyan készül újjászületni a Természet, a tél gyorsan véget ér, és ez már a megszületés előtti utolsó fázis. Hosszabbak lesznek a nappalok, a világos órák, észre sem veszed és már zöldellnek a fák, a bokrok, színkavalkád lepi el a világot körülötted. Ne akarj lemaradni ezekről a csodákról.

 

Én itt vagyok, csak hívj engem, és segítek megszabadulnod félelmeidtől, amely igen veszélyes játékszer egy ilyen tökéletes gyermek kezében, mint amilyen Te vagy! Mert nem méltó Hozzád. Ahogy a szüttyögés, a tétovázás, egy helyben toporgás sem. Lehet úgy érzed, mintha tankra tennélek, de semmi bántódásod nem fog esni, ezt megígérem Neked. Ha segítség kell, kérj! Nem szégyen! Engem bármikor szólíhatsz és én készséggel állok szolgálatodra, és noha nem tollal foglak simogatni, de a szavamat adom Neked kedves Gyermek, hogy elvezetlek céljaidhoz. 

via GIPHY

 

 

Sokan félnek tőlem, rossznak tartanak, a halállal azonosítanak. És igen! Megölöm azokat a minőségeket, amelyek már nem segítenek Téged, ellenben lehúznak, betegséget és depressziót hozhatnak Neked. Ám a kiírtott dolgok helyén újak születnek, amelyek sokkal inkább terelnek Téged a boldog jövő felé. Minek kapaszkodsz olyan helyzetekbe, kapcsolatokba és más dolgokba, amelyek már semmit nem adnak Neked…? Tedd fel Magadnak a kérdést hangosan. És légy őszinte a válaszodban Magadhoz. Én itt vagyok, vezetlek és noha olykor túl gyorsnak éled meg a változásokat, nem történik semmi baj Veled. Minden rendben lesz. Csak ÉLJ!

 

Saját írás. 

 

Kép: Pinterest (1), Giphy (2).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.